Kui vanalt alustasid tasulise seksi pakkumist?



13aastaselt.


Kui vanalt sa siis esimest korda seksuaalvahekorras olid?



12aastaselt vist, ei mäleta täpselt. Valus oli. Vastik oli. Mees ütles, et ma ise tahtsin. Tal oli õigus. Naine ise tahab seksi. Mina olin 12aastaselt juba naine.


Kes see mees oli?



Ema mees. Tal oli suur kõht, heledad vuntsid. Katkised hambad. Rohkem ei mäleta. Temast sai minu mees. Hea mees oli, kingitusi ostis. Mehele meeldis, et käin kodus paljalt ringi.


Kui suur on su pere?



Mul pole kedagi peale ema. Emal oli palju mehi: tal olid kliendid ja mõned austajad. Kliendid käisid ainult korraks emaga seksimas, austajad elasid vahel meie juures. Kutsusin neid isaks.


Ema tahtis nii. Mõni oli hea, andis kommi, ostis asju. Kui ema vanemaks jäi, siis kadusid austajad ära. Jäid ainult kliendid.


Milline oli su lapsepõlv?



Mina ei tea. Kõigil on lapsepõlv. See on vastik küsimus.


Milline oli pere majanduslik olukord?



Nooremana teenis ema hästi. Kui ta vanemaks jäi, siis kliendid enam ei tahtnud teda. Süüa oli meil siis, kui emal mees oli. Mina varastasin emalt raha, kui ta purjus oli. Ostsin ise süüa, kommi ostsin kah. Pärast, kui ta kaineks sai, ei mäletanud, kas raha oli. Ma ütlesin siis, et ei olnud.


Millega su ema tegeles, oli tal muu töö ka?



Ema oli prostituut. Ta ei teinud tööd. Ütles, et mehed peavad naist üleval pidama. Igal naisel peavad olema austajad. Austajad viivad välja sööma, teevad kingitusi. Kliendid annavad ainult raha.


Ema oli ilus. Pärast, kui ta vanemaks sai, enam ei olnud.


Millised olid teie peresuhted, kas esines peretülisid, joominguid?



Ema oli mul normaalne, armastas mind. Ma ei kuulanud sõna. Kodus ikka joodi, see on normaalne. Joomises pole midagi ­halba. Mulle pakuti ka. Võtsin, kõike ­proovisin.


Tarbin ecstasy’t ja kokaiini, süstin ka. ­Mehed toovad. Kellel raha ei ole, toob narkootikume.


Mõnede meestega on ­selline kokkulepe.


Kui vanalt alustasid narkootikumide tarvitamist?


Olin vist 14. Üks klient andis.


Kas oled kogenud lapsepõlveperes vägivalda?



Kui ma emale juua ei viinud, oli ta minu peale vihane. Peksa sain. Ema mehed võtsid rihma.


Ema ise ei teinud mulle haiget. Ta tahtis, et mehed teevad. Tüdruk pidi mehe kätt tundma, et litsiks ei kasvaks. Sain siis ikka korralikult. Üks isa haaras mu oma põlve peale, tõmbas püksid alla ja andis nii, et veri väljas. Tema arvates tuli laps ikka verele peksta. See pidi mõjuma. Pärast silitas mu peput. Lohutuseks.


Kas ja kuidas on lapsepõlve kogemused mõjutanud su suhtumist perekonda, abiellu?



Mina ei usu, et on teistsuguseid perekondi. Ema õpetas, et mees peab naist üleval pidama.


Talle asju ostma. Naine peab mehele hea olema. Sõna kuulama, süüa tegema, seksima, kui mees tahab. Pea ei tohi valutada.


Kelleks sa väiksena tahtsid saada?



Ma ei mõelnud sellele. Näitlejaks tahtsin saada. Kogusin pilte ja artikleid näitlejatest, lõikasin ajalehtedest välja ja panin kaustiku vahe le. Ema leidis ja küsis, mis praht see on. Ütlesin emale, et minust saab ka näitleja. Ema vihastas ja viskas kõik ära. Ta võttis rihma ja ütles, et unustaksin lollused. Näitlejatele makstakse vähe. Nutsin. Enam ma pilte ei kogunud.


Millised olid su suhted õpetajate ja kaasõpilastega?



Õpetajad ütlesid, et olen loll ja laisk. Õpetajad olid vastikud, teised õpilased ka. Koolis pandi mulle vastikuid nimesid. Poisid lõid mind.


Kas sul oli koolis probleeme puudumise, õppeedukuse, käitumisega, alkoholi või narkootikumidega?



Puudusin, kui tahtsin. Vahel varastasin poest asju. Vanemad poisid õpetasid. Ema tahtis, et toon süüa ja juua. Raha ei ­andnud. Ma siis varastasin. Juua pidi alati varastama, alaealisele ei müüdud. Mind viidi politseisse ja taheti panna Kaagverre. Ka  ema tahtis mind sinna saata.


Mina ei tahtnud. Üks tüdruk oli Kaagveres olnud, ta rääkis, kui kole seal on. Seal pidi koolis käima, suitsu teha ei saanud, narkootikume tarvitada ei tohtinud, pidudele ei lubatud.


Ütlesin, et kui panete mu Kaagveresse, jooksen  ära. Ei pandud. Kodust jooksin  mitu korda ära. Politsei tõi alati tagasi. Kui kuusteist sain, tulin päriselt tulema. Siis ei saanud mind enam keegi tagasi viia.


Milline on su haridus ja eriala, edasiõppimise plaanid?



Kuus klassi vist. Jäin istuma, mitu korda. Koolist visati välja. Milleks rohkem õppida? Koolis on igav. Koolis pole mehi. Seal on poisid. Õpetajad on vastikud. Minule ei meeldi õppida.


Haridust pole vaja?



Mõni las õpib, kui tahab. Mulle pole seda vaja. Emal oli õigus, ta teadis, et ma pole tark ega andekas. Minusugused tüdrukud sobivad kõige paremini prostituutideks.


Millised on su elutingimused, eluase?



Üürin korterit Koplis. Oleme siin tüdrukutega kolmekesi, mõnikord neljakesi – siis, kui ema on külas. See on meil mitmes korter juba. Kui omanikud teada saavad, et seksin meestega nende korteris, siis viskavad mu alati välja. Üks küsis rohkem raha, teine tahtis ilma rahata keppi.


Kas kasutad oma eluaset meestega kohtumiseks / tasulise seksi pakkumiseks?



Katsume tüdrukutega teha nii, et eriti palju mehi koju ei kutsu. Korteriomanikele see tavaliselt ei meeldi. Kui omanik on mees, siis võib temaga vahel kokkuleppele jõuda. Anname talle kordamööda ilma rahata ja saame vastutasuks loa kodus ­töötada. See on mugavam.


Milline on su majanduslik olukord?



Kui on vähe kliente, siis on ka vähe raha.


Kuidas sa alustasid tasulise seksi pakkumist?



Oma kodus. Ema tõi esimese mehe. Ütles, et olen juba naine ja pean nüüd ise endale raha teenima. Ema tegi enne mu ilusaks. Värvis ära. Andis ilusad riided selga. Siis tuli mees meie juurde. Ema vaatas pealt ja õpetas. Meestele meeldis, kui ema pealt vaatas. Vahel kutsusid kolmandaks. Maksid rohkem.


Esimesed kliendid leidis mulle ema.


Millised olid su esimesed kogemused tasulise seksiga?



Kartsin, et olen kole. Kui mees mind näeb, ei tahagi seksida ja läheb ära. Ema saab siis kurjaks ja annab mulle rihma. Kui mõni mees ei tahtnud nii palju maksta, kui ema küsis, sain rihma. Talle tundus, et mina olen süüdi, ei pinguta, et kliendile meeldida.


Kas tegutsed praegu iseseisvalt või on sul vahendaja?



Iseseisvalt. Kolme tüdrukug a koos. Ema ei vali mulle enam kedagi. Nüüd aitan mina mõnikord emal klienti leida, kui mõni mees tahab vana naist saada. Ema on nõus magama ka pudeli eest. Vahel võtan ta enda juurde korterisse ja pesen puhtaks. Ema näeb nüüd kole välja, ta on juba vana. Hiljuti tähistasime minu pool koos tüdrukutega ema kolmekümnendat juubelit. Paar head klienti oli kah. Tegime sünnipäeva ale, nagu praegu moes on.


Kas oled kunagi püüdnud vahendajast loobuda ja hakata iseseisvalt tegutsema?



Lihtsalt tulin kodunt ära. Emale andsin peksa. Ma olen nüüd suurem ja tugevam, saan temast jagu. Ema ütles, et pean raha talle andma. Kui ta palju kurdab, annan veel peksa.


Kuidas sa kliente leiad?



Otsin ise mehi. Neid on palju, kes seksida tahavad. Varem oli rohkem, nüüd vähem. Passime tüdrukutega kliente tänaval. Mehed teavad, kust meid otsida. Kui ilm on vilets, läheme bussiputkasse vihmavarju. Rekkajuhtidele tasub alati pakkuma minna, nad on oma naisest eemal ja seksinäljas.


Tartu maanteel teenib hästi. Käin ka lennujaama lähedal hääletamas. Seal sõidavad rikkad kliendid ilusate autodega. Neile meeldivad noored tüdrukud, kes tee ääres hääletavad. Ütlen, et olen üliõpilane, see äratab usaldust. Parkides on tavaliselt pervod, nad ei raatsi maksta.


Nemad tahavad ennast mulle niisama ilma rahata näidata. Miks peaksin ma neid ilma rahata vaatama? Arvavad, et ma pole enne meest näinud või!? Maksku, siis võin kas või päev otsa vahtida.


Meestele meeldivad süütud tüdrukud. Ütlen tavaliselt mehele, et ta on mul teine või kolmas.


Siis maksavad rohkem. Mehed jäävad alati uskuma. Mehed usuvad kõike, kui keppi tahavad.


Meestele meeldivad noored tüdrukud. Tegin ennast veel nooremaks. Ütlesin, et olen 12, vahel ka 11. Mõned mehed on imelikud. Üks ütles, et olen liiga noor ja tema lastega ei seksi. Mehed rääkisid, et ma pean lõpetama. Nii kena ja nii noor tüdruk ei tohi ennast müüa. Aga ise ikka seksisid minuga!


Kus te klientidega kohtute?



Kui kliendil on auto, siis teeme autos. Muidu, kus juhtub. Seksida saab igal pool, kus on natuke varjulisem koht.


Kui tihti juhtub, et klient, kes on ostnud su teenuse, vajab vaid kedagi, kes teda ära kuulaks?



Kui mees mu juba auto peale võtab või kuhugi hoovi kutsub, siis on kindel, et ta ei taha seal minuga juttu rääkida! Seda teadsin ma juba 13aastaselt. Kõik tahavad kiiret keppi saada. Mõni jutustab vahel, kui on ära keppinud.


Mitu klienti sa keskmiselt päevas teenindad?



Erinevalt. Üle viie-kuue kliendi tavaliselt ei tule. Mõni päev ei tule üldse mehi. Mehed on muutunud vaeseks. Raha ei ole nii palju, tahavad allahindlust. Mõnele teen ka, kui ilus mees on.


Kas sul on võimalus otsustada, mitu klienti sa järgemööda teenindad?



Kõik, kes tahavad, saavad kah. Miks ma peaks kellelegi ära ütlema? Mul on raha vaja.


Mitu klienti järjest on sul kõige enam tulnud teenindada?



Olen poissmeeste peol olnud. Ma ei tea, mitu meest seal oli. Võib-olla kümme. Hästi maksti.


Millised kellaajad, päevad või perioodid on kõige tihedamad?



Lõuna ajal, üheteistkümnest kaheni. Ja pärast viit õhtuti.


Kas ja kui palju on sul püsikliente?



Praegu on mul viis meest.


Kas on esinenud juhtumeid, kus klient on sulle abieluettepaneku teinud?



Kui emaga koos töötasin, siis taheti mind mitu korda naiseks võtta. Ema vahel ­andis kah.


Sain selle eest raha. Abielluda nad ei tahtnud. Niisama natuke aega koos elada.


Mitmes eri asutuses, mitme eri vahendajaga oled tegutsenud?



Töötasin vahepeal firmas. Seal kamandati palju. Ei saanud juua, istuda ega juttu ajada. Kõik käis kella pealt. Tüdrukud varastasid klientidelt. Mina  varastasin ka. Mehed ei andnud raha meile. Kaebasid, et maksavad liiga palju. Käitusid vastikult. Jäin vargusega vahele. Klient, üks soome vanamees, tahtis politsei kutsuda. Firma ei tahtnud, et politsei sellesse sekkuks. Ma olin alaealine. Ega ma polnud ainuke. Nad ei tohi alaealisi tööle võtta. Mind visati välja. Parem ongi.


Nüüd ei sõima mind keegi ja raha jääb ka kõik alles.


Mis on sinu arvates põhjused, et naised hakkavad meestele raha eest seksi pakkuma? 



Kõik naised on litsid ja neile meeldib raha. Raha on vaja. Süüa on vaja osta, riideid, kosmeetikat, alkoholi, narkotsi. Üüri on vaja maksta. Ilma rahata ei saa midagi.


Kas tasuline seks võib olla hea, pakkuda naisele seksuaalset rahuldust?



Mina ei saa aru, miks inimesed peavad seksi nii heaks. Seks on meeste poolt välja mõeldud.


Naisele ei paku seks rahuldust. Naised saavad seksi abil mehi kontrollida. Kui ma voodis hea olin, siis osteti mulle asju. Kui naine midagi saada tahab, peab voodis hea olema.


Kui saad kliendiga vahekorras olles seksuaalse rahulduse, siis kas ja kui tihti kogete orgasmi?



Ma ei tea. Mõned tüdrukud on vahel sellest rääkinud. Ma arvan, et nad hooplevad niisama.


Tahavad ennast teistest parematena näidata. Et nad on voodis osavamad kui ülejäänud tüdrukud.


Mis on prostitutsioon, kes on prostituut?



Kõik naised on litsid, aga mõned oskavad sellega raha teenida. Ainult loll naine seksib ilma rahata. Mitte midagi ei anta ilma rahata. Miks peaks siis seksi ilma andma? Kui raha pole, ei saa süüa, riideid ei saa osta. Kõik mehed on ka litsid, aga ­nemad peavad seksimise eest maksma. Ma olen prostituudiks sündinud. Ei oska muud mõelda.


Kes on su kliendid: vanus, rahvus, perekonnaseis, majanduslikud võimalused jms?



30–40aastased, venelased, eestlased. Vahel mõni soomlane kah. Naised on neil kodus olemas.


Mina ei küsi, kas nad on abielus. Sõrmusest on näha. Vahel mõni ütleb ise ka.


Miks sinu arvates mehed hakkavad naiselt raha eest seksi ostma?



Mõni ütleb, et naine vingub kodus. Vastik naine on. Teine tahab midagi muud ka saada kui ainult seda tavalist seksi.


Kas oled töötanud töökohal, mis ei ole seotud seksteenuste pakkumisega?



Ma ei ole kunagi töötanud. Ema ka ei ole. Naised ei peagi tööd tegema. Mehed teevad tööd, naised on loodud seksimiseks.


Kuidas hindad oma seksuaalelu, partnereid väljaspool tasulist seksi?



Ma ei seksi kunagi ilma rahata. Alles siis, kui abiellun. Siis seksin ainult oma mehega. Tema hakkab mind üleval pidama.


Kui suur on su keskmine sissetulek, palju läheb vahendajale, kellele?



Kui veel emaga koos töötasin, võttis ema  raha endale. Mulle jäi vähe. Majas võeti kah minult raha ära. Nüüd ei saa keegi minu raha ära võtta. Kõik, mis teenin, on minu oma. Ma ei loe raha. Üüri maksan ära. Asju ostan ka. Aga praegu teenin vähe. Varem sain rohkem.


Mida sa arvad abielust, perekonnast?



Mehed petavad. Kui mehele minna, siis ainult välismaalasele. Kohalikke mehi ma ei taha. Nad joovad, peksavad naist. Ei oska naisega olla.


Kas plaanid tulevikus luua pere, saada lapsi?



Ma abiellun ainult mõne rikka välismaalasega, kes ostab kõike. Lapsi ma ei taha. Otsustasin juba siis, kui esimest korda rase olin, et ma ei sünnita. Lapsed on tüütud. Tüdrukutest kasvavad litsid, aga poiss võib olla. Poistest kasvavad ilusad, edukad ja rikkad.


Kas ja milline mõju on olnud tasulise seksi pakkumisel su lähedastele: vanematele, lastele, abikaasale? 



Emale on kah hästi mõjunud. Ta ei pea mind enam ülal pidama. Kõik raha, mis ta teenib, jääb nüüd talle ja tema meestele. Ema soovitas, ema teadis, et see on hea.


Mida ütleksid noorele tüdrukule, kes mõtleb tasu eest seksi pakkuma hakata? Kas lähtuvalt oma kogemustest võiksid seda soovitada või soovitaksid sellest hoiduda?


Las hakkab. Minul on ükskõik... Või ei, mulle vist ikka ei meeldi, sest siis on tööd vähem.


Värskeid tüdrukuid tahetakse rohkem.


Kas sul on sõpru, sõbrannasid, keda saad usaldada?



Mul oli üks sõbranna, aga tema on nüüd surnud. Üledoos oli. Rohkem ma sõbrannasid ei taha.


Mul ei ole muresid, mida sõbrannadele usaldada. Kui väsinud olen või tahan nutta, siis magan ja nutan. Kui raha on, süstin, kui ei ole, joon – nii lähevad mured mööda. Mina suhtlen ainult meestega. Klientidega. Nad viivad mind välja sööma. Kõik seksivad minuga.


Millised on su hobid ja huvid?



Kosmeetika, mood. Loen moelehti, vaatan Fashion TVd.


Kas oled müünud seksi mõnes välisriigis?



Ma ei saanud välismaale minna. Ma olin veel alaealine. Ilma passita välismaale ei lasta.


Kas keegi mõjutas sind selle otsuse langetamisel, pidasid kellegagi nõu?



Ema õpetas mind. Nüüd saan ise hakkama.


On sul mingi kindel graafik?



Saan puhata ka. Aga kui raha ei ole, pean klienti otsima minema. Muidu peaksin vargile minema.


Kas sul on olnud kokkupuuteid politsei ja kohtuga?



Politsei on vastik. Nad ei tea midagi. Nad ei oska aidata. Annavad su vaenlase kätte. Kodust ära joostes ütlesin neile alati, et ma ei taha koju tagasi minna. Nad viisid mu ikka koju tagasi.


Politsei ei kuula kedagi. Nad arvavad, et teavad, kuidas on hea. Ma tean, et mõned tüdrukud, kes on ära hirmutatud, teevad politseiga koostööd. Mina ei teeks seda eluilmas. Löögu mind või maha. Mina vaenlasega ei semmi.


Kas oled kogenud politseipoolset vägivalda?



Politseinikud ainult ülbitsevad tüdrukutega ja irvitavad meie üle. Me oleme nende jaoks mitte inimesed, vaid litsikari, ei muud. Ma tean ühte tüdrukut, keda politseinik sunnib kogu aeg endaga keppima. Ilma rahata. Tüdruk on nõus, mis tal üle jääb.


Mis on su jaoks tasulise seksi juures kõige negatiivsem?



Raha võiks rohkem olla. Mehed on ihned, ei raatsi maksta. M&o tilde;nikord peab tegema igasuguseid vastikuid asju.


Mis on kõige positiivsem?



Kohtun väga paljude meestega. Ükskord leian sellise, kellega abielluda. Kui ma nii paljude meestega ei magaks, mis valikut mul siis veel oleks? Peaksin leppima ema vanade meestega.


Kas oled kunagi mõtelnud või proovinud lõpetada?



Jah, aga alles siis, kui leian omale rikka mehe.


Milline on su tervislik seisund?



Tervis on mul hea. Mõnikord kõht, käed ja jalad valutavad. Köhin ka kogu aeg. See on normaalne. Suitsetan palju.


Kas sa nõuad klientidelt kondoomi kasutamist?



Kui klient on korralik ja maksab rohkem, siis ei nõua. Minul on raha vaja.


Kas kõik su kliendid kasutavad kondoomi?



Kui ei taha kondoomi kasutada ja selle eest rohkem raha maksavad, siis on kõik korras.


Kui kliendid ei soovi kasutada kondoomi, siis mis põhjusel?



40aastased mehed ei taha kondoomiga, vanadele meestele ei meeldi kondoom. Ma ei küsi põhjust.


Kas oled nakatunud kliendi kaudu mõnda suguhaigusse?



Kaks korda vist. Ma ei suuda öelda, mis haigused need olid. Väga keerulised nimed.


Kui oled põdenud suguhaigusi, kes ravi kinni maksis?



Algul maksis ema, siis maksin ise. Mul pole haigekassakaarti.


Kas oled teinud HIV/AIDSi testi?



Jah. Käisin ühes keskuses, kus anti tasuta kondoome ja süstlaid. Moositi, et tehku ma testi. Loll olin, lasin ennast ära rääkida. Võtsid verd. Vastik oli. Pärast kutsuti tagasi. Öeldi, et mul on HIV.


Kas tead oma nakatumise asjaolusid?



Eks ma mõnelt mehelt sain. Süstlaga pidavat kah saama. Meil vahel on tüdrukutega kolme peale üks süstal.


 
Kuidas on kulgenud su HIV/AIDSi ravi?



Ma ei ravi ennast. Pole midagi ravida. Ma ei tunne, et olen haige. Ma olen täitsa terve. Rohkem ma sinna keskusesse ei lähe. Seal oli üks inetu ja paks vanamutt, ma arvan, et ta valetas.


Kadedusest. Ise ta enam keppi ei saa, siis tahab noorte elu ära rikkuda. Ma ei usu, et HIV on mingi haigus. Ma tean mitut tüdrukut, kellel kah olevat HIV. Mitte keegi neist ei ole haige.


Millisena näed oma tulevikku, kui oled lõpetanud raha eest seksi pakkumise?



Ma leian endale rikka ja ilusa mehe, ameeriklase. Kolin Ameerikasse elama. Neil on suured villad. Minu mehel on ka selline. Kodus olen, ainult ühe mehe jaoks. Tema hoolitseb minu eest. Minu pojast saab sportlane või näitleja.