"Rävala pst 4/Laikmaa 15 kinnistu idakaares paiknevasse sisehoovi pääseb üksnes läbi Rävala Büroohoone ASi omanduses oleva Rävala pst 2/Kivisilla 8 kinnistu. Rävala Büroohoone AS omanik on keeldunud ehitajaid lubamast läbi oma kinnistu. Ehitustööd on selle tulemusena oluliselt takistatud," kirjutas linnavalitsusele Balterex Oili esindav advokaat Leon Glikman. Glikman taotles linna sekkumist, viidates mitme aasta tagustele õigusaktidele, millest justkui tuleneks objektile juurdepääsu lubamise kohustus. "Kohaliku omavalitsuse kohustus on igaühe seaduslike õiguste ja vabaduste kohustuslik tagamine," märkis Glikman.
Abilinnapea Peep Aaviksoo allkirjaga paber teatas Glikmanile aga, et linn ei kavatse vaidlusse sekkuda. Aaviksoo sõnul on Rävala 4 projektis kirjas, et sissesõidud krundile tuleb teha olemasolevalt ehitusplatsilt ja Laikmaa tänava nurgalt. "Rävala pst 4 projekteerijad ei ole näinud vajadust kasutada ehitustööde läbiviimiseks Rävala pst 2 krunti," vastab Aaviksoo. "Linnal puudub pädevus selle probleemi lahendamiseks ja asi tuleb lahendada läbirääkimiste teel või tsiviilkohtu kaudu," kirjutas viitsemeer.
Milestone ja tema juht Priit Kotkas on tuntud veel ühest suurest vaidlusest, mis käib Kalevi kommivabriku juhtimise üle.