Nii mõneski USA raadiojaamas on Anal Cunti lugude mängimine keelatud, nagu ka nende ropp nimi. Tihti viidatakse ansamblile nime esitähtede järgi A.C.

Laulusõnade järgi võib eeldada, et vastuolulisele kooslusele pole miski püha. Oma lauludes on nad Wikipedia andmeil tümitanud näiteks järgmisi kuulsusi:

Eric Clapton - "Your Kid Committed Suicide Because You Suck" (Su poeg tegi enesetapu, sest sa imed)

Seksuaalvähemused -  "Word Homofobia is gay", "Your`e Gay", "Tim is Gay" (Sõna "homofoobia" on gei; Sina oled gei; Tim on gei) jne.

Lapsed - "I Made Your Kid Get AIDS, So You Could Watch it Die" (Lasin su lapsel AIDS-i saada, et saaksid teda suremas näha); "I Like Drugs and Child Abuse" (Mulle meeldivad narkootikumid ja laste kuritarvitamine)

Vägistamine - "I Sent A Thankyou Card To The Guy That Raped You" (Saatsin tänukaardi tüübile, kes sind vägistas)

Hitler - "Hitler Was a Sensitive Man" (Hitler oli tundlik mees)

Naised -  "Women, Natures Punching Bag" (Naised, looduse peksukott)

Jne.

Bändi asutajal Seth Putnamil on tihti kombeks publikut provotseerida natsitervitusega, mistõttu nad on pälvinud paljude antirassistlike ühenduste kriitika.

Kriitikud arutavad siiani, kas ansambel võtab ise oma tegevust tõsiselt või püüavad nad (otseses mõttes) iga hinna eest nalja teha. Ühes intervjuus on Putnam tunnistanud, et nad on saatnud erinevatele väljaannetele meelega kohutavat laulumaterjale eesmärgiga saada halbu arvustusi.

Kui halb bänd tegelikult on, selles on kõigil võimalik mais ise veenduda.