Pärnu külje alla ja Kuressaarde kerkivad Libliku kortermajad. Buumi ajal käib kinnisvaraarendus nagu kevadise heina niitmine - ei nüri vikatit ega väsita kätt.

Tullio on osanik elektrituulikute äris, Tullio vahetab maid.

Tema isa, piimaauto juhist rajoonikomitee esimeseks sekretäriks tõusnud Prits ­Liblik on Saaremaa teine kroonimata kuningas ­Vjatšeslav Leedo kõrval.

Loomulikult on Liblikutel oma perekonna vapp ja lipp. President Arnold Rüütel pühendab lausa ühe oma visiidi Liblikute perele. Külastab nende üht firmat, külastab teist firmat, ööbib vana Libliku spaahotelli sviidis.

Tulliol on seaduslik abikaasa Saaremaal ja armuke Tallinnas. Ekspressile poseerib ta sekspomm Liis Lassiga, kes töötab Libliku kortereid müüvas büroos kinnisvaramaaklerina.

Tullio on sada protsenti tegija.

Sügis 2009. Ettevõtja Andrus Sukles pulbitseb vihast. "Tullio Liblik on kaabakas! Täielik saast, varas, alatu limukas! Käib ringi ja naeratab kõigile, aga tegelikult huiab pahatahtlikult! Sellisel maltsal ei tohi lasta kasvada!"

Suklesel ja Liblikal on ühine võipütt - eespool mainitud kortermajade projekt Pärnu külje all.

Suklese poolt on äriidee, Liblikult teostus. Kulud ja tulud tehakse pooleks.

Juriidiliselt on Sukles "vaikiv ­seltsinglane". Seadus käsib Liblikul tema suhtes toimida heas usus ja äri hoolikalt majandada.

Aga Liblik käib vargsi võid mekkimas ja naerab äripartnerile näkku, endal mokad rasvased: arendasime koos mis arendasime, aga kasumit ei ole, kasumit ei tule.

Tõde on julm: Libliku valitud ehitaja on tema sõber Saaremaalt. Kvaliteet on pehmelt öeldes küsitav - majanurkades jooksevad praod, rõdud ähvardavad alla kukkuda -, kuid arved paisuvad. Viimase, nn IV arendusetapi turuhind on ilma käibemaksuta 45 miljonit krooni, kuid Liblik maksab sõbrale lahkelt 58.

Sukles näeb, et Liblik raiskab ja virutab, aga teha pole midagi. Liblik naeratab oma härrasmehe-naeratust, kuid raamatupidamise paberitele ligi ei lase.

(Sukles pole ainus. Ka Arco Vara lõpetab koostööprojekti Liblikuga, kui selgub, et seal on lahtine ehituseelarve. Börsifirma teeb seda aga vaikselt, ilma suurema kisa-kärata.)

Loe täispikka versiooni Eesti Ekspressi paberlehest