Seekord võistlesid 56 riigi baarmenid viies kategoorias: Before Dinner, Sparkling Cocktail, Fancy Cocktail, After Dinner ja Longdrink. Maailmameistri tiitel läks itaalia baarmenile ja kolmandaks tuli Šveitsi esindaja.

Hõbemedaliväärilise Fancy-kokteili koostisosadeks oli prantsuse konjak, Amaretto, kuum šokolaad ja valge mündiliköör. Oma võistluskokteili hakkas Aava tuunima märtsikuus, kohe pärast triumfi Eesti meistrivõistlustel. Hõbedat väärt kokteili suudab mõistagi vaid meister ise valmis teha, kuid retsepti oli ta lahkelt nõus avaldama. Valitud kokteil oli muidugi paras risk, sest teadaolevalt pole siiani keegi maailmameistrivõistlustel kuuma kokteiliga esinenud.Desert Wind3 cl Remy Martini
1,5 cl Amaretto di Saronnot
1,5 cl Vedrenne White Mint Liqueuri
6 cl kuuma šokolaadi
2 cl vahukoort

Kaunistuseks
vanillikaun, mustikaoks, piparmündišokolaad, lahustuva kohvi puru ja pärlsuhkur