Nüüd, aastaid hiljem, on just keskkooli lõpetanud eksootilise nimega Liisa-Indra Kärt võtnud nõuks võtta jälle üles vana teema, nüüd küll juba uues võtmes. Nooruke kaunitar väidab, et bi olla on seksikas ja  kõik, kes nii ei arva on mõttetud rullnoxid. Tegelikult ei erine see seisukoht eriti Barbi seitsme aasta tagustest väljaütlemistest.

On arusaadav, et noore keskkooli lõpetanud inimese jaoks tundub kõik uus ja huvitav. Nii ka saladuslooriga varjutatud biseksuaalsus. Öömees on kuum klubi (ja ega sinna vist alla 18 sisse saagi), seega peaks ka omasoolisega seksimine cool olema, mõtleb hilispuberteet. Samamoodi tunduvad selles eas ka triod ja muud asjad tohutult lahedatena. Kui aastatega inimene areneb (arvan, et Indral on selleks kõik eeldused olemas) leiab ta ühel hetkel, et ei olegi nii tore, et iga teine ümbritsev on bi  ja iga kolmas vahekord on trio. Siis äkki inimene jagab, et looduse poolt määratud nn. kõige õigem seks toimub kahe inimese vahel, kellest üks on isane ja teine emane. Mitte ainult mina, vaid ka paljud trendikad, hästi väljanägevad ja edukad varases keskeas inimesed, kellega arutasime Indra artiklit, arvasid nii.

Kuid kus on minu jutus iva? Ma ei taha öelda, et kõik, kes on bid/homod on värdjad, nagu Indra väidab, et kõik kes ei ole bid ning kes leiavad, et bid ei ole seksikad/ lahedad on rullnoxid. Siiski arvan, et iga normist kõrvalekallet ei pea tooma esile voorusena. Näiteks mina ei leia, et ma oleksin kellestki halvem sellepärast, et ma ei ole ei bi ega homo. Olen täiesti veendunud, et seksuaalne orientatsioon ei ole trendivärk, nagu kirjeldas üks autoriteetne psühhiaater sõnadega: täna meestega, eile naistega, homme elevantidega.

See kes kellega seksib on igaühe oma asi ja ei ole mõtet kellelegi selle pärast sisse sõita. Las igaüks elab oma elu nii nagu ise heaks arvab- mida vähem oma nina toppida teiste inimeste asjadesse ja niisama mõttetult ilkuda, seda kaunim on ka maailm, milles me elame!