Ühendriikide 41. presidendi George H. W. Bushi isa ja 43. presidendi George W. Bushi vanaisa Prescott Bush oli Wall Streeti juhtivpankur ning alates 1952. aastast kuni 1963. aastani Connecticuti osariigi senaator. Mitmetest alles eelmisel aastal avalikustatud arhiivipaberitest selgub, et tegi koostööd paljude Saksamaa ettevõtetega, mis rahastasid Adolf Hitleri tõusu võimule. Dokumentidest ei tule välja, nagu oleks Prescott Bushile sümpatiseerinud natsiideoloogia. Siiski oli ta tugevalt seotud Saksamaa töösturi Fritz Thysseniga, keda peetakse üheks NSDAP rünnakrühma Sturmabteilungi (SA) loomiseni viinud idee algatajaks. Thysseni oma oli ka Saksamaa suurim terase- ja söetehas, mis rikastusid tänu Hitleri taasrelvastumise plaanide elluviimisele kahe maailmasõja vahel.
Bush töötas toona erapanga Brown Brothers Harriman heaks, mis esindas Thysseni huve USA pinnal. Hiljem juhtis ta aga Thyssenile kuulunud pangakorporatsiooni UBC, mille varad Ühendriikide valitsus vaenlasega kauplemise seadusele toetudes võõrandas. Hiljem pank siiski jätkas tegutsemist.
Kõige kahtlustäratavam on Bushi side Sileesia terasetootjaga CSSC, kus kasutati koonduslaagritest, sh. Auschwitzist pärit tööjõudu.

Prescott Bushi peetakse Bushide poliitilise dünastia rajajaks, kes sarnaselt oma pojale ja pojapoljale õppis Yale`i Ülikoolis ja kuulus salaühingusse "Skull and Bones".