Koostöö maailmakuulsa meigifirmaga
Maybelline New Yorkiga puutus Liisa esimest korda kokku siis, kui omale koostööpartnereid otsis, kirjutades enamikule Eesti meigifir-madest. „Ainsana sain tagasisidet Maybelline'ilt, kes andis lootust ja lubas minuga ühendust võtta. Ühel suvepäeval olin elukaaslasega Rahinge pargis ja tulin just ujumast, kui telefon helises. Ekraanil nägin vaid kirja „Maybelline", mille peale hing kinni jäi. Sain kõne Veronicalt (Veronica Puhk, Maybelline^ brändijuht Eestis - toim.), kes andis teada, et otsib Maybelli-ne'ile esindusjumestajat, ning soovis minuga kohtuda. Tavaliselt üritan asjadest etteruttamist vältida, kuid pärast seda vestlust oli mul kohe hea sisetunne."
Liisa on üks õnnelikke, kelle hobist sai armastatud töö.
Nädal hiljem istuti kohvikus ja arutati juba koostööga seotud teemasid. „Olen siiani väga tänulik, et saan nii tähtsa kaubamärgiga koostööd teha ja inspireerida teisigi noori oma unistusi püüdma!"
Praegu käib Liisa Maybelline'iga mitmesugustel üritustel, esitleb uudistooteid ja nõustab kliente. „Iga kuu alguses soovitan Tallinna Kaubamajas huvilistele tooteid ning aeg-ajalt filmime uudistoodetele videoid - see on üks põnevamaid töökohustusi! Teeme palju projekte ka ajakirjadele, näiteks annan meigitoodetele oma hinnangu ja soovitused."
Liisa sai oma senise elu suurima töökogemuse eelmise aasta Tallinna moenädalalt. „Seal oli tohutult pingeline! Tundide viisi ühe koha peal meikida pole sugugi kerge, kuid armastan seda sagimist ja vastutust kõik õigeks ajaks valmis saada. Meeletult inspireeriv ja arendav kogemus!"

KUIDAS BLOGIJANA SILMA PAISTA?

  • Jää alati iseendaks - esinda seda, millesse usud. Alati leidub lugejaid, kes sinu vaadetega nõustuvad ja sulle kaasa elavad.
  • Kvaliteet, mitte kvantiteet! Loe ja vaata oma postitused kriitilise pilguga üle. Värske blogijana pead eriti jälgima, et võtad sõna teemadel, mis on hetkel fookuses ning mida on huvitav vaadata.
  • Igapäevategemiste kajastamine ei pruugi nii kiiret edu tuua kui uued trendid, õpetused või DIY- (Do It Yourself) stiilis lood.
  • Investeeri varustusse! Kvaliteetsed pildid ja videod püüavad tähelepanu! Otsi mõni asjatundja või proovi ise oma blogi-le lahe kujundus luua.