Kokku pidas politsei selle kriminaalasjaga seoses kinni 14 isikut. Neist 8 osas lõpetati menetlus kriminaalmenetluse aluse puudumisega politsei poolt varem ja 6 osas lõpetas nüüd menetluse prokuratuur.

Kolmele kahtlustatavale määrati kohustusena tasuda riigituludesse kindel summa, mis oli isikute puhul erinev, jäädes vahemikku 5000 kuni 12 000 krooni.

Kaks kahtlustatavat viibisid eeluurimise ajal vahi all ja on sellega sisuliselt oma karistuse ära kandnud. Seetõttu ei ole ka põhjendatud neile täiendava kohustuse määramine ja neil tuleb tasuda riigituludesse vaid menetluskulud.

„Isikuid kahtlustati kehalises väärkohtlemises, mis on teise astme kuritegu. Samuti on nad varem kriminaalkorras karistamata. Seetõttu leian, et määratud rahaline kohustus on käesoleval juhul piisav, tagamaks kahtlustatavate edaspidise õiguskuulaka käitumise," selgitas Põhja Ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Endla Ülviste.

Jaak Pika suhtes lõpetati menetlus kriminaalmenetluse aluse puudumisega, kuna eeluurimisel kogutud tõenditega ei leidnud piisavalt kinnitust kahtlustatava osalemine Olegi peksmises.

Kohtueelse menetluse käigus selgus, et 26. aprilli õhtul Tatari tänaval asuvast "Woodstocki" baarist koos Ganiniga mööda jalutades võttis Oleg maast klaasanumas asuva küünla ja viskas selle juba eelnevalt puruks pekstud baari aknast sisse. Selle peale ärritunud baari külalised hakkasid mõned neist Ganinit ja Olegi taga ajama, saades nad kätte Sakala ja Tatari tänava nurgal. Seal tõmmati nad pikali ja peksti käte, jalgade ja piljardikii sarnase esemega, tekitades nii Olegile kui Ganinile vigastusi, mis ei olnud eluohtlikud. 

Dmitri Ganini tapmise uurimiseks algatatud kriminaalasi on jätkuvalt menetluses.