9000 Madis Jürgen: Edgari värske kampaaniameister Siret Kotka 25.01.2007
 Triigi alev, kuus kilomeetrit Väike-Maarjast. Suure maja viimane nurgapealne korter.
Uksekell ei tööta. Elektrit ei paista olevat. Koputan.
"Keegi vist koputab?" Pimedast esikust astub välja Sirle Kotka, Sireti ema.
Tutvustan, et ajalehe juurest. Et tahaks küsida, kuidas Siret nii varakult poliitikasse sattus.
Ema: "Ei mina ei räägi midagi. Temal on oma elu ja minul on oma elu!"
Proovin edasi.
"Ta oli vist alles 14, kui ta juba...?"

 5300
online

Hans H. Luik: Kurjategijate teenusbüroo saadi kätte, tabamist vajab ka tellija 25.01.2007
 Keskkriminaalpolitsei teatas neljapäeval, et pidas päev varem (24. jaanuaril) Tallinnas ja Harjumaal kahtlustatavatena kinni Rünno (s. 1966), Jaagu (s. 1964), Mareki (s. 1972), Imre (s. 1958), Rünno (s. 1972) ja Assari (s. 1962). Teadaolevalt on kaks meestest allilmaliidriteks peetavad Imre Arakas ja Assar Paulus, ründajate seas on ka Rünno Kristjuhan, Jaak Tuuksam ja Marek Võrk (Tuvike).

 3200 Priit Hõbemägi: Miljardärid teevad sisseoste 25.01.2007
 Juba mõnda aega on tunda, et Eesti miljardäre ärritab sõltumatu ajakirjandus kui selline. Nad tahaksid ajakirjandust kontrollida samamoodi, nagu nad juba kamandavad täitevvõimu ja poliitikuid - raha, sõltuvuse ja sidemete kaudu.Eesti Vabariigis on poliitilise ja ärimaailma kokkusulandumine loonud tippärimeestele ja tipp-poliitikutele mõnusa äraolemise pesakese. Selles pesas toetavad miljardärid erakondi miljonite kroonidega. Siis järgneb hetk, mil küsitakse vastutasu.
 3100  Raul Ranne, Janar Filippov: Vastuoluline mees 

NB! 
1.12.2005

 Kui kõiki allikaid võrdselt uskuda ja kõik öeldu kirja panna, joonistub Assar Paulusest (43) portree, mis on vägagi sarnane kurikuulsa kirjandusliku tegelasega krimiklassikateosest "Dr Jekyll ja Mr Hyde". Ehk siis hirmuäratav ja hea ühes isikus.
 3100
online
Merle Jääger: Kurraddi tibblad! 26.01.2007
 

Merle Jääger mõtleb ilusast sõjamehest Tõnismäel ja jamast, mis selle ümber käib ning talle kangastuvad elusad, riidepuude või maimikute skulptuurid.

Vaadates seda kammajjaad, mis pronkssõduri ümber käib, tuli mul meelde paariaastatagune lugu. Ira ei pahanda. Meie teame.

2900 
online
Andres Tarand: Edgar, Ain, Vjatšeslav ja Jossif 26.01.2007
 Europarlamendi liige Andres Tarand vaatleb Keskerakonna ja Putini partei Ühtne Venemaa suhteid ning talle meenub Vjatšeslav Mihhailovitš Molotov ja kõigi rahvaste isa Stalin.
2700 Margo Vaino: Hasartmänguri päevik 25.01.2007
 Aasta on möödas ajast, mil lõpetasin praktiliselt kümme aastat kestnud padumängimise. Lugedes oma "kangelastegudest" nüüd, olid muutused minus katastroofilised. Äkkviha, käitumishäired, enesekontrolli kadu. Kui lõpetasin mängimise, tekkis tunne, et korraga pole enam nagu midagi. Aega tapvalt, tööd polnud, sõbrad kadunud, taskud tühjad. Olin kui üksik räsitud mägimänd elu tormituultes.
2700
online
Fagira D. Morti: Liis Lassi ja Andres Raidi lastesaatest saab põmmpeade paraadi triumf 24.01.2007
 Eile (23. jaanuaril) ilmus väike uudis sellest, kuidas Onu Raivost saab Tädi Liis. Jutt nimelt sellest, et Andres Raid plaanib ekraanile tuua uue lastesaate, mis peaks olema idee kohaselt legendaarse lastesaate "Kõige suurem sõber" uusversioon. Teate küll - Leopold, Postikana, Äpu, Onu Raivo... Ainult et produtsent, täiskasvanud mees, noolib endist ilmaennustajat Liis Lassi ja tahab nüüd Onu Raivost teha Tädi Liisi. Sest: "Kui täiskasvanud mehel on valida, kas onu või tädi, siis ikka tädi."
2400 
online
Askur Alas: Pätid teevad uskumatuid lollusi 24.01.2007
 Falcki pressišefi Andres Lemberi võtab varaste kummaline fantaasia muigama, kuid mees on sellega juba harjunud. Varaste tavalised tobedused on talle igapäevased, erilisena toob ta välja, et varguselt on aeg-ajalt tabatud ka naisi, kes oma kehaõõnsusi varastatud kraami peitmiseks kasutavad. „Viimati oli üks veel teismeline narkomaan 14 ripsmetušši omale tuppe surunud," meenutab ta.
Mida varastatakse kõige rohkem, on tema sõnul üsna raske öelda, kuna kaubaartiklite kaupa selle üle arvet ei
2000 Heidit Kaio: Monika Salu kasutamata anne 25.01.2007
 Eesti ühe tuntuma naisjuhi Monika Pramann Salu karjäär Tallinna Ülikooli kantslerina jäi lühikeseks. Mullu veebruaris rektor Rein Rauaga kohvikulaua taga kokku lepitud ametikohal pidas ta vastu täpselt aasta.
Kolme tütre ema Salu on terve elu lennanud ühelt juhikohalt teisele: hotell Pirita direktriss, Tallinna abilinnapea, Pirita linnaosa valitseja, Eesti Loto ja Minu Vara juhataja. Viimati vedas ta edukalt omaenda konsultatsioonifirmat Inotex Grupp.