2. Renata Piotrovski (20)
"Tütarlaps Põhjast" - see nimetus jäi Renata Piotrovskile kindlalt külge, kui ta mängis peaosa Moskva samanimelises seriaalis. Renata lõpetas MHATi stuudiokooli (üks neist 12 näitlejast, kes said Tallinna ja Moskva kokkuleppe kohaselt hariduse Moskvas ja pidid asuma tööle Tallinnas. Renata ei pöördunud tagasi.) See-eest mängis ta Moskvas seriaalis ja alustas poplaulja karjääri. Aga sellel suvel käis Eestis USA kinonäitleja ja Julia Robertsi vanem vend Eric Roberts, kes sõitis siia selleks, et mängida Eesti-Prantsuse filmis "Reality tähed". Tema filmipartneriks sai Eestist pärit näitleja Renata Piotrovski. Võtted toimusid Ülemiste hotellis, mis kuulub Renata isale, Eesti ärimehele Igor Piotrovskile. Renatale ei lähe korda mõnede inimeste arvamus, kes väidavad, et seriaal ja karjäär Renatale on isa ostetud: "Minu isa ei istu keldris ega trüki raha. Kui inimesed nii mõtlevad ja neil hakkab sellest kergem - lasku jumala pärast käia. Näiteks Moskvas ei aita sind mingi raha, seal on peamine oskus suhelda."

3. Anna-Maria Galojan (25)
Veel hiljaaegu vaatas tema nägu vastu linna reklaamplakatitelt - Anna-­Maria kandideeris Reformierakonna nimekirjas Riigikogusse. Aga enne seda töötas ta arendusdirektorina ühtede Eesti jõukaimate inimeste, Maksim Liksutovi ja Sergei Glinka firmas. Anna-Maria sündis Kohtla-Järvel, lapsepõlvest peale räägib kolme keelt - armeenia, vene ja eesti keelt. Praegu on see pealtnäha habras blondiin Eesti Euroopa Liikumise juhataja. Lisaks kõigele muule on ta sportlaskur ja Tartu ülikooli lektor. ­Huvitav on teada, et oma karjääri alustas Anna-Maria juba õpilasena, kaevates oma Kohtla-Järve kooli direktori kohtusse.

4. Jelena Glebova (18)
Jelena kuulub maailma 20 parema naisilu­uisutaja hulka. Seda noort tüdrukut tuntakse kui kolmekordset Eesti tšempionit, olümpia­mängudest osavõtjat, 2006. aasta juunioride meistrivõistluste 11. ja 2007. aasta Euroopa meistrivõistluste 12. koha omanikku. Jelena Glebova on Eesti iluuisutamise ajaloos pretsedenditu nähtus - selliseid tulemusi ei ole meie riigis näidanud veel keegi. Nelja-aastaselt viidi Jelena iluuisutamistrenni. Väikesele Lenale avaldas nähtu niisugust muljet, et juba viieselt sõitis ta jääl nagu vana kala. "Ainuüksi andega kaugele ei jõua," arvab iluuisutaja. "Paljud tõeliselt andekad sportlased põlevad kiiresti läbi, sest nad pole tegelnud oma andega piisava andumusega," võtab Glebova spordijutu kokku.

5. Viktoria Azovskaja (21)
Esimeses järjekorras on ta jalustrabava mittesilikoonse rinnapartiiga loomulik blondiin. See rajaski talle tee Miss Estonia 2007 finaali. Tema heledat peakest kaunistasid korraga koguni kaks krooni, Miss Tallinna ja Miss Estonia om a. Iludusvõistlustel otsustas Viktoria osaleda iseenda pärast: "Et saada teada, milleks ma võimeline olen." Nüüd ei pelga blondiin enam auditooriumi ees esineda. Mis puudutab suhteid meestega, siis ütleb Viktoria: "Olen noormeestega üldiselt vähe suhelnud. Mõtlesin: kas minu teele satub ideaalmees või jään parem hoopis üksikuks!" Aga hiljuti siiski sattus. Armastusest väljavalitu vastu võttis Viktoria tervelt kümme kilo alla! Nüüd on ta kuulus selle poolest, et ei anna põhimõtteliselt intervjuusid. Saanud teada, et ta on arvatud Eesti 10 ihaldusväärsema vene pruudi hulka, keeldus Azovskaja kategooriliselt nimekirjas olemast, teatades pahaselt: "Ma ei taha olla VENE pruut!"

6. Jana Tafenau (25)
Tema on lausa ametlikult kantud Eesti kõige ilusamate tüdrukute nimekirja. Jana on Miss Estonia 2002. Kuid paljudest teistest missidest eristab teda "ilmalik elukutse": diplomeeritud spetsialist ja rahvusvahelise ehitusfirma töötaja Jana tegeleb kõrghoonete ja fassaadide hajuläbipaistvate konstruktsioonide projekteerimisega ehk arhitektuuriga. Firmas, kus Jana töötab, on projekteeritud Radissoni hotell ja Maakri tänava kaksiktorn. Jana tegi Milanos kaks aastat modellitööd ning osaleb igal aastal Riia kõrgmoe nädalal. Arhitektuuri ja moe kõrvalt juhib Jana meelelahutusüritusi. Nii oli ta näiteks Valentin Judaškini auks korraldatud piduliku õhtu juht. Ajakirjanduses on tüdrukul kujunenud feministlike kalduvustega ekspressiivse karjeristi imago. "Ei, minu jaoks on esimesel kohal perekond, kuid ma tahan seda siis, kui ma olen juba keegi! Praegusel eluetapil on kõige tähtsam enesearendamine."

7. Tatjana Mihhailova (24)
JZ-Belle laulja on seesama Tanja Mihhailova, kes on oma jutu järgi töötanud Los Angeleses koos professionaalidega, kes kirjutasid tekste Nelly Furtadole, Didole, N'Syncile ja Madonnale. Nüüd nimetab ta ennast liigse tagasihoidlikkuseta Eesti Madonnaks: "Me oleme temaga väga sarnased." JZ-Belle on üldse vaba igasugustest kompleksidest - ta leiab inimestega hõlpsasti ühise keele ja võib välja öelda kõik, mis pähe tuleb. Kui näiteks Tanja teele satub mõni tüütu fotograaf palvega talle poseerida, haarab tüdruk temalt fotoaparaadi ja ütleb: "Aga nüüd poseerid sina mulle!"

8. Natalja Sokolova (31)
Kui Natalja hakkas kümne aasta eest tegelema sigariäriga, ei võtnud teda keegi tõsiselt, aga praeguseks annab ta hea tubaka tundmises ja sigarite keeramise oskuses silmad ette paljudele härrasmeestele. ­Natalja Sokolovale kuulub Tallinna Raekoja platsil asuv ­Davidoffi sigarimaja. Armastatud töö võtab ära peaaegu kogu Natalja vaba aja, nii et isiklikuks eluks ei jää seda kuigivõrd üle. Praegu ei kavatse sigarimaja omanik luua ühtki tõsisemat suhet - olgu siis tegemist kellega iganes.

9. Olga Šlõk (26)
Rahvastikuministri nõunik Olga Šlõk jäi paljudele meelde napilt rõivastatud kaunitarina ehitusfirma Isover reklaamplakatilt. Olga lõpetas Concordia ülikooli kommunikatsioonijuhtimise erialal ning sööstis pärast seda poliitikasse. Tema isa on Ahtme ehitusplokkide tehase omanik, ema arst-endokrinoloog, aga Olga - vene kuldse nooruse glamuursete pidude alaline külaline klubis X.O. Club Members. Moeajakirjanik Urmas Väljaots tituleeris Olga ajakirja Kroonika lehekülgedel 60. aastate stiiliikooni Jacqueline Kennedy-Onassise koopiaks. Eesti Jacqueline ei kavatse ennast esial gu abieluköidikutega siduda. Aga oma t ulevasele väljavalitule esitab ta mitte just väikesi nõudmisi: "Ta peab käima minust alati sammu ees, et mul oleks, mille poole arengus püüelda."

10. Ksenija Balta (21)
Ida-Virumaalt pärit Ksenija on 2006. aasta Euroopa Karikavõistluste pronksmedali omanik. Ta on kahel korral uuendanud Eesti 100 meetri jooksu rekordit. Lisaks sellele on ta edukalt esinenud kaugushüppes. Saada mitmevõistluse tšempioniks, olla parim tantsu­põrandal ja näha alati kena välja - need on asjad, mida Ksenija Balta tänasel päeval soovib. Aga esialgu võtab tema foto vastu Eestisse saabuvaid külalisi - Ksjuša kaunistab ajakirja Tallinn Airport Magazine kaant. Peale spordi armastab Ksenija väga oma spitsi ja... poiss-sõpra. Muide, just viimase peale on Ksenija nõus vähimagi kõhkluseta kulutama kogu teenitud raha.