Estland

Estland-Estland,
über alles,
pool on perses,
pool on alles!

Ettepanek nimetada Eesti ümber Estlandiks ja võtta Eestile ristilipp on omandireformi lõpp. Kõigepealt tagastati parunitele nende majad ja mõisad, nüüd tahetakse kogu riik Reich'ile tagasi anda. Estlandi idee autorid on lapsepõlvesõbrad Erich Groschen (neiupõlvenimega Eerik-Niiles Kross) ja Karl Takenberg (Kaarel Tarand). Alles saime baltisakslastest tänu sm Stalinile lahti, kui juba tõstavad pead mõned maha löömata jäänud hitlerlaste sabarakud!

Kadrioru lendav tsirkus

Arnold Rüütel, Ingrid Rüütel, Andra Veidemann, Rein Veidemann, Villu Reiljan

Prehuumselt rehabiliteeritu Arnold Rüütel saabus tagasi Kadriorgu, kust ta 1992. aasta külmal sügisel küüditati. Esimesel päeval võttis vanahärra kruvikeeraja ja lasi lõdvemaks kruvid, mis Lennart Meri oli lossi ustel kinni keeranud. Teisel päeval palkas tööle perekond Veidemanni. Andra juhib riiki ja Rein juhib Andrat. Kolmandal päeval kirjutas alla käskkirjale, et kaasaja tragöödia on see, et inimesed reisivad suurtel kiirustel ja hulgakesi koos. Neljandal päeval tegi Saaremaale NATO baasi. Viiendal päeval käis Poolas Varssavi Lepingu Pakti maade nõupidamisel. Kuuendal päeval vihastas Põlvamaa laste peale, kes tervitasid teda ingliskeelse lauluga "Oh, lollipop!". Ja siis vaatas Ingrid, mis Arnold teinud oli, ja leidis selle hea olevat ning Villu kuulutas seitsmenda päeva hingamise päevaks.

 

Pervopäkapikud

Priit Vilba,
Toomas Vilosius

Mida toob jõuluvana Vibraatori-Vilbale ja Tilli-Villile, pole vaja kaks korda mõistatada. Saadaval nii manuaalse kui ka elektrilise käiguga.

 

Urupäkapikk
ja Bush-Up!

Osama bin Laden ja George W. Bush

Kõigi aegade kõige juhmimast USA presidendist on saanud kõigi aegade populaarseim USA president. Vaata, kuidas sõda inimloomust muudab!

Aga bin Laden on jäänud kõigest hoolimata iseendaks. Tema ei aja taga odavat populaarsust, ehkki võimalusi ju oleks. Ei võta end saunalaval paljaks, ei raseeri kaenlaaluseid ega sääri, ei pläkuta naisteajakirjades ega talkshowdes. Ilma suurema PR-kampaaniata laseb õhku, mida tahab. Siis läheb koopasse tagasi ja joob teed ilma viinata, sest usk ei luba.

 

TRÜ sportlased pärast kaotust EPA atleedile

Toomas Savi

Peeter Tulviste

Peeter Kreitzberg

 

Karu päästab
Eesti filmi

Eesti filmikunst algab ja lõpeb karu motiiviga. Algas Johannes Pääsukese filmiga "Karujaht Pärnumaal" ja jätkub filmidega "Karu süda" ja "Karu t***". Järgmisena linastuvad "Kas karu südant tunned sa?" ja "Karud marmortahvlil".

Rekonkistadoor

Hans H. Luik

Hans ostis rootslastelt Ekspressi tagasi. Nüüd ootame meie huviga: kas Tõnisson ostab norralastelt Postimehe tagasi? Kas Taal ostab Linnuse kalja Cocalt tagasi? Kas Pärnoja ostab jänkidelt raudtee tagasi? Kas Stadnikov ostab venelastelt muumiad tagasi? Ja veel huvitavam on küsimus - kellele need head eesti asjad edasi müüakse?

 

San Remo laulufestival sinu kodus

Giovanni Sposato, Antonio Angotti, Ernesto Preatoni

Tempo magnifico, spaghetti bolognese, pizza mafiooso, mamma mia. Eestlased on neile palju halba teinud. Kati Veenre võttis Giovannilt õmblusmasina. Ernesto firma võeti börsilt ära. Tony pääses üle noatera. Mamma mia!

 

 

Aasta kaalujälgija

Hendrik Hololei

Kaotas majandusministrina pooleteist kuuga 10 kilogrammi. Ministriamet imeb täiega!

Pime Laks

Aasta jook on Pärnu metanool.

Vutionu

Aivar Pohlak

See mees tõestas, et jalgpall on parem kui seks.

 

Isamaa tütreke

Evelin Int-Lambot

Välisminister Toomas Hendrik Ilves ütles ühel päeval oma pruudile: "Mine-ei-tea-kuhu! Otsi-ei-tea-mida! Aga järgmiseks jaanipäevaks olgu Eesti Märk leitud! Muidu ma sinuga ei abiellu!" Pruut võttis kaasa 40 miljonit riigi raha ja asus teele. Ja kui ta surnud ei ole, otsib ta Eesti Märki siiamaani.

Aasta lahkunud

Erastamisagentuur, ajakiri Seltskond,
TV1, Lennart Meri, õlu Sarvik.

Kõik head asjad saavad kunagi otsa.

Seksikirjanik

Jaan Kross

Vanameistril oli tänavu väga kõva aasta. Tema sulest ilmus katimurutarlik tänapäeva-aineline romaan "Tahtamaa", mis paistab silma kaurkenderliku stiili, kertturakkeliku avameelsuse ja kadrikõusaareliku eruditsiooniga.

 

Tissidendid

Carmen Cash
ja Piret Aava

Carmen Kass tahtis kukutada Eesti Vabariiki ja kuulutada välja Carmeni riigi. Õnneks ei läinud see läbi. Piret Aava püstitas tunduvalt reaalsema eesmärgi - kukutada Playboy kaamera ees oma trussikud ja rinnahoidjad - ning saavutaski selle. Fantasööride aeg on möödas, käes on reaalpoliitikute aeg!

 

Kahjurpäkapikud

Tanel Padar
ja Dave Benton

Tõid oma vastutustundetu esinemisega kaela Eurovisiooni, mis maksab igale eestlasele vähemalt

85 krooni per kärss.

 

Aheldatud part ja Raudne mask

Malle Eenmaa ja Andres Bergmann

Vana-aasta õhtul võivad Malle ja Andres vaadata tagasi lõppevale aastale ja mõelda, mis oli aastas head ja mida oli halba. Hea oli see, et aasta algas vabaduses. Halb aga see, et aasta lõppes vanglas. 

Ja nüüd spordiuudised! Andrus Veerpalu võitis Kristina Shmiguni suusatamises. Kristina Shmigun võitis Arnold Rüütlit teleaja jagamises. EPA esindaja Arnold Rüütel võitis TRÜ esindajaid Peeter Kreitzbergi, Toomas Savit, Peeter Tulvistet presidendivalimistel, kes jäid viimasteks. Dopingu-Tom käib nüüd Seksi-Kirstiga. Kreitzberg käib Priimäe naisega. Tulviste viis oma paberid TRÜ Narva kolledzhisse, mida juhatab võluv preili Raik.

Igavene juut

Levi Sher

Vestlus Tallinna linnavalitsuses:
"Kuda levi on?"
"Levi ei ole!"