Mõned näited. Performance'i-laadse äraspidise moeshow “Fuck the Fashion” teostavad Viktor Koškin (fotokujutised) ja Karolin Kuusik (stilistika). Modellid kannavad tuntud spordirõivafirmade dressipluusidest dekonstrueeritud kleite. Klassikaline “riiete näitamine” muundub vastupidise eesmärgiga kunstisündmuseks, kui modellid hakkavad endalt riideid seljast rebima. Meesnaisi, julgelt paljastavat haute couture'i ning hukatuslikult punast nahka, lateksit ja siidi näeb Gerli Tinni ja Maret Soomi korraldatud moeshowl. “Ei mingit villast,” lubavad nad. Erootikaga immutatud reklaamfilme kommenteerib Onu Bella.    

Tänavu Balti Assamblee kunstipreemia võitnud Jaan Toomik esineb  oma videoinstallatsiooniga  “Nimeta”. Performance'il “Olematute bändide festival” astuvad üles Marko Laimre, Andres Lõo, Kiwa ja teised. Näha saab ka Meeland Sepa furoori tekitanud mehaanilisi ja elektroonilisi onaneerimismasinaid. Pildinäitusega “Suprealism” esineb Eesti Kunstiakadeemia professor Leonhard Lapin, abstraktsed erootilised maalid paneb välja Rene Kari.

Kogu selle kõrge kunsti vahele saab Sexpeditsioonil muidugi nautida ka striptiisi  tavapärasemas tähenduses nii kodu- kui välismaistelt esinejatelt. Iga festivalipäeva lõpul hullutab publikut stiilipidu “Saturday Night Fever Disco” – 1980ndad kogu oma siivutu machotsemise, üledoseeritud glamuuri, litritesära ja peeglikuulidega.