Lilleoru keskus (www.lilleoru.ee )

Lilleoru keskus sai alguse 1992. aastal
Ingvar Villido joogatreeningutest.
Kõige olulisem keskuse tegevuse juures on koolituse pool. Väga populaarsed on suvised seminarid ja laagrid, kus tegeldakse näiteks inimese sisemise arengu või muutuse, loovuse arendamise ja looduslähedase ravi õppimisega.
Tallinnast paarkümmend kilomeetrit Tartu poole jääva Aruvalla külas asuva keskuse maid on 1993. aasta suvest saati ühenduse liikmed talgutel korrastanud, ehitanud sinna maju, kõrvalhooneid, sakraalehitisi, rajanud ravimtaimede aia ja põllulapid. 
Lilleoru keskuses elab püsivalt 13 inimest, kellest enamik käib Tallinnas tööl. Pidevalt hoolitseb sealsete templite ja majade eest perenaine Iivi. Suurem osa rahvast külastab keskust nädalavahetusel (umbes 50 inimest, suvel on külastajaid sadades), sest siis toimub kogu aeg üritusi.
MTÜ Lilleoru liikmetest 9 tegelevad aktiivselt kriya jooga õpetamisega üle Eesti. Ent keskuses käib ka mitmeid arhitekte, ettevõtjaid, raamatupidajaid, õpetajaid, kunstnikke, kokkasid ja ehitajaid.
Sel kevadel alustavad keskuse kauaaegsemad liikmed Lilleoru talu juurde ökoküla loomist, kuhu plaanib elama minna samuti umbes 50 inimest. Siis soovitakse ka kohapeale luua rohkem töökohti.
Lilleorus on kavas välja arendada suurem koolituskeskus, mis keskendub inimese sisemisele areng-muutusele, joogale, loovusele ja looduslähedasele eluviisile.
Põhjamaades on umbes 50–60 sedalaadi ökoküla või keskust, ainuüksi Taanis on neid 20–30.  
Eri traditsioonide õpetused Lilleorus hõlmavad praktilist kriya joogat, hinduismi, budismi, kristlust, dzog-chen’i, Haidakhandi Babadži, indiaani, tolteekide jm õpetusi.
Keskuses saavad üritustest ja laagritest osa võtta kõik huvilised.