"Keskus Täheväravale Püramiidikülas sai osaks taevane toetus. Mul on heameel teatada, et annetustest ja toetusest õnnestus kokku koguda vajalik raha, et Keskus pangalt välja osta. Edasisest tegevusest juba mõne aja pärast. Koostöös ja pühendunult kõrgemale sünnivad imed. Armastusega."

Need read kirjutas poolteist aastat tagasi ühes "vaimu väele" pühendunud netifoorumis muusik ja kinnisvaraarendaja Margus Aru.

Aga alles nüüd saame teada, milles see "taevane toetus" seisnes.

Kadrioru serval, tühjas korteris istub endine miljonär Meelis Kodres (51). Sätib ennast ahju ette padjale ja süütab piibu. Veel hiljuti oli tal palju raha. Nüüd on ta olukorras, mida nii mõnigi peaks talumatuks. Mõni aasta tagasi müüs Kodres oma firma mitme miljoni krooni eest Austria kompaniile TYROLIT. Samal ajal avanes talle uutmoodi maailm, kõrgem teadvustasand, teine reaalsus. Seejärel kohtus ta inimesega, kel nimeks Margus Aru. Mees, kes rajas Keila-Joa lähedale püramiidmajade küla, kuid sattus masu tõttu kitsikusse. Aru oli pankrotis ja Kodres aitas teda. Nüüd on Kodres laostunud, vähemalt materiaalses mõttes. Ent ta pulbitseb ideedest ja on välja mõelnud plaani, kuidas kogu Eesti rahvas jõukaks saaks.

…edasi lugemiseks logi sisse oma digilehe kontoga.