Magaks veel, aga kitsetalled teevad varakult häält, tahavad süüa saada.

Kohvi ma hommikul ei joo. Me ei joo Borissiga kunagi kohvi, toitume tervislikult.

Saia me ei söö, leiba ei söö, liha ei söö, kala ei söö. Suhkrut ka mitte, soola mitte. Kui kooki teen, siis suhkrut ei pane. Ei taha magusat kooki!

Sööme salatit – kurki, tomatit, paprikat. Õuna lõikan vahel sisse… Borissile maitseb see väga, lihast ei taha ta üldse kuulda!

Kitsepiima joome ka, aga praegu joovad talled kogu piima ära ja me korjame aiast piparmünti ja kummelit, teeme teed.

Ja kartuleid praeme hommikul.

Ega me liiga palju ei söögi, kui nii võtta.

Päeval kohtun valijatega, räägin programmist. Mul on valimisplatvormis neli punkti.

Esimeseks – igasugused maksud tuleb likvideerida. Maksusid ei oleks üldse vaja… Inimene läheb poodi ja annab seal ju raha niikuinii ära. Raha on ju ikka ringluses – nagu mina aru saan. Sellega ei peaks probleeme olema.

Teiseks. Euroliidus peaks andma igale inimesele sünnist kuni surmani 500 eurot kuus. Aastas teeb see ainult 6 miljardit eurot kogu Eesti peale. Ainult!!! Ausalt öeldes.

Kolmandaks. Armee tuleks laiali ajada. Kes tahab, ostab relva ja kaitseb ennast sellega ise. Relvad peaksid olema vabalt saadaval nagu Ameerikas, mitte nagu meil, et peab tegema relvaeksameid ja on igasugused takistused. Kui on demokraatlik riik, olgu demokraatlik riik!

Neljandaks. Europarlamendil on eelarve liiga väike. Seda tuleks muuta. Kui raha ei ole, tuleb juurde trükkida. Inimese peale peab mõtlema! Inimene peab olema kõige tähtsam! Nagu mina aru saan. Võib olla keegi arvab teisiti...“