U.-l on ka Tallinnas elav ja töötav poeg P., kelle isaks on ta nimetanud K.-i. Aga selgeltnägija Veeliks Jalakas teatas saadetud foto järgi, et U. poja isa on hoopis T., kelle haud kiirgab, ja see võib mõjutada ka U. käitumist ning Tori kalmistul T. haual käib U. tihti.

Ükski mees pole U.-d tahtnud, aga taga on ta ajanud mitmeid mehi, viimasel ajal suisa nii noori, kes on oma ea poolest ka tema poja P.-st noorem ning sellegi noormehe nimi on P.

U. näeb jube välja, vanust näo järgi suisa 80 või enamgi. U. on kibestunud, õel, kangust täis ning tahab olla võimutsev perenaine. Ta on suisa Tori poodidest mehi välja ajanud, et joodikud poes ei ole ning neile alkoholi müüa ei tohi.

Ka kohalikele tohtritele on ta napsanud, et neil pole piisavalt teadmisi ning ta pöördub sinna, kuhu vaja ehk kaebab, kui nii ei tehta, nagu U. tahab.

U. on must ja ropakas ning sõbratar L. Sindist on käinud tal "teenijat" mängimas, et ta tube koristada ja talle süüagi teha, kuna U. ise süüa teha ei oska.

U. on koos töötanud ja sõbrustanud Hillar Kohvi ema Hiljaga ning tegelikult Hiljat kogu elu vihanud, sest Hilja on kena välimusega ning teda on mehed taga ajanud, ka need, keda  U. on ihaldanud endale saada.

Kauaaegne sõbratar on U.-le olnud ka A., kes elas pikki aastaid Rakvere kandis ning kui oldi alles noored ja A. elas Suigus koos oma mehe T.-ga, oli U. neil tihe külaline. Paraku oli A. mees T. aga ka kõva naistemees ning A. ei osanud kahtlustadagi, et T. ka U.-ga rõõme jagab. Nüüd, mil kolmkümmend ja enam aastat on möödunud, sai Hillar Kohvi abiga ka A. teada Veeliks Jalakase vastuse põhjal, et U. on T.ga lapse saanud.

Hull lugu on veel ka see, et U. peeglisse ei vaata ning kujutab ette, et ta näeb praegu samasugune välja, kui 30 aastat tagasi, kui fotol veel ka lillekimp käes, nagu noorikul. Pettekujutuse tõttu ta noori mehi ilmselt taga ajabki?!

Tihtilugu käis U. Toris ringi ning ikka ja jälle kiitis ta P.-d, et kui tore, hea ja veetlev ta on. See jutt oli kuidagi veider kõrvadele kuulmiseks, aga keegi ei osanud mitte uneski arvata, et U. peab P.-d oma kavaleriks. See asi ilmnes hiljem, kui poissmees P. omale noore pruudi Ü. leidis ja noored lapse said. Kord, kui P. saatis Ü.-le Hillar Kohvi vahendusel tervituse postkontorisse ning Hillar hiljem suusoojaks ka U. kuuldes oma ema Hiljale sellest rääkis, oli U. vihast lõhki minemas ning kui U. nägi, et noored hakkasid koos elama, vihastas U. end "siniseks" ja jäi haigeks ning nii Hiljale kui ka tuttavale naisele

B.le teatas U. kurja kuulutavalt, et P. ja Ü. lähevad lahku ning Hiljale teatas ta suisa selliselt: "Kas mina polegi siis naine? Ka mul on riist olemas."

Hilja talle vastu: "Teed ikka nalja ju? Mõtle, kui noor P. on ja kui vana sina oled."

U. vastu: "Vanus ei loe midagi, RIIST ON RIIST." Ning teatas, et ta P.-ga ei kavatse registreerida, vaid tahab ta sinna majja, kus ta ise elab, allkorruse korterisse elama saada.

Kui see trikk läbi ei läinud, tahtis ta end P. ja Ü. lapsehoidjaks sokutada. Peaaegu oleks see ka läbi läinud, aga noored mõtlesid ringi ja otsustasid ikka ise oma lapsega tegeleda.

Peale selle passib U. päevad läbi maja ukse peal esikus toolil istudes ja tänavale passides, ise samal ajal keppi kõputades vastu maad. Tihtilugu kordab aina, et P. ja Ü. lähevad lahku, et nii nagu tema ütleb, et nii peab ka minema, lubades samas kõigile needuse peale panna.

Hilja ütleb U.-le, et sa oled siis päris nõid kohe ning U. vastab: "Jah, nii võib öelda küll."

Ühel suvepäeval vahib U. Hilja jalgu ning ütleb, et tal on küüned pikad ning ta lõikab nad ära. Kui küüned lõigatud, võpatab Hilja öö läbi voodis üle keha ja tunneb veidrat tunnet, ei oska aimata põhjust.

U.-le meeldib ka väga massaaži teha ning mitmed kliendid tal ka käivad, aga kõik tunnevad endid peale mudimist väga kehvasti, sest pea pööritab, iiveldus jne.

Eriti kehvalt tunneb end B., keda U. ka jälitama ja ahistama hakkab. B. ei saa temast rahu, sest U. passib teda kõikjal ning helistab talle pidevalt ning kipub külla tulema vägisi. B. tunneb ennast peale U.ga kohtumist halvasti, ei saa öösel sõba silmale ning väga paha tunne.

Ka B. pojatütretütrel V.-l esines mullu suvel iiveldushoog, kui oli U. läheduses viibinud ja U. teda otse silma vahtinud.

"Teleleht"13.-19.november 2006. aastal avaldab Hillar Kohvi lugejakirja telesaadete teemal ning loo juurde on lisatud ka autori foto. U. ostab "Telelehe" ja näeb seal Hillar Kohvi fotot ning ruttab seda Hiljale näitama ja kiitma, et küll sul on tore poeg, mulle ta kohe väga meeldib ning nüüd olen mina tema jälitatav. U. küsib Hiljalt pidevalt, et millal su poeg Hillar Torisse tuleb ning arvatav kellaaeg läheneb, algab ajujaht mulle. U.-l uks lahti ja passib ning kui ema poole olen jõudnud, lööberdab U. bussipeatusse, et seal mind passida ja jälitada. Kui lähen Kalliti poodi, tuleb tema poodi järele selleks, et mulle "tere" öelda ning seejärel lahkub poest.

Nii kestab see minu järele pärimine ja minu jälitamine pool aastat ning mul saab lõpuks piinlikkuse tõttu hing täis ning mõtlen triki välja, kuidas olukorda muuta. Teen juttu, et mul on naine kodus, kes mind kohe koju ootab ning mängin U. silme all tola: võtan mobiili ja räägin, et kallis, ma tulen kohe koju jne. Loodan, et sellest on abi.

Ema Hilja räägib talle ka, et Hillaril naine olemas ning elu tore. See jutt U.-le ei meeldi ning pika peale hakkab minu jälitamisest loobuma. Seejärel teeb Hilja kohta Toris erinevaid kuulujutte ning hakkab istumas käima Tori bussipeatuses, kus tema väljavalituks osutub lillemüüja Z.. Tema juures istub ta pooled päevad. Rahvas hakkab juba pilkama ning siis käib ta lilli nuusutamas harvemini.

Sünnipäev on U.-l augusti keskel ning teda õnnitleb ka Z., kellega nad väidetavalt olid ka kallistanud ning seda rõõmu jagab U. ka kohe Hiljaga, et küll on mul hea olla, ma kallistasin Z.-ga nii kõvasti kohe, et rahustasin end maha.

Vahepeal seab U. sammud Heino poole, keda ta samuti ihaldab, aga see mees teda ei taha. Kui sõbratar A. Torisse elama tuli, siis käib A. koos sõbra E.-ga tal tihti külas, aga Hiljale kirub U. A.t taga ning Hilja räägib sellest ka A.le, kes algul ei usu U. pahatahtlikusse, aga pika peale hakkab ka A. U.-d vähem külastama. A. hakkab Hiljal külas käima ning seda U. ei salli.

Mina jälgin mängu pealt ning otsustan selgeltnägijatega ühendust võtta, et U. saladusi uurida. Kanal 2-es on vaadatuim saatesari „Selgeltnägijate tuleproov" ning seal mitmed andekad selgeltnägijad, aga nende andmeid ma ei leia. Saadan e-kirja Anu Saagimile ELU24-a ning Anu Saagim soovitab mul Nastja andmeid küsida saatejuhi Urmas Eero Liivilt ning annab mulle tema e-maili, millele ma kohe ka e-kirja saadan ning Urmas Eero ka vastab mulle kohe, teatades, et Nastja andmeid ta avaldada ei saa, kuna nii oli olnud kokkulepe Nastjaga.

Õnneks avaldas naisteajakiri mitmete selgeltnägijate andmed ning mina kaupluses viibides kirjutasin need ajakirjast ära ning oma nimepäeval helistasin Veeliks Jalakasele, Maila Reimandile ja Viktoria Betlemile, kes ütlesid mulle oma e-mailid ning Veeliks koduse aadressi. Veeliks küsis kohe ka biovampiiri kahtlusega oleva isiku nime ning kui ütlesin, et U., siis teatas ta kohe, et sel inimesel on suur energiaväli.

Järgnes siis fotode otsimine, nendest koopiate tegemine ning nende saatmine selgeltnägijatele.

Kohe vastas mulle Maila ning tema teatas U. foto põhjal U.st täpselt seda, nagu see U. ka on.

Veeliksil sain kirja vastusega ning see vastus oli jahmatama panev, sest U. poja isaks oli öeldud T., aga mitte K. ning loomulikult teatasin sellest kohe ka A.-le, kelle mees T. ka oli ning A. sai kuuldu peale nutta üksjagu, kuna tundis ennast reedetuna, sest sel ajal kui U. A.-le hääd sõbrannet etendas, lasi ta A. seljataga omale lapse teha.

Mulle tundus see asi juba pikemat aega imelik, kuna U. rääkis Tori vahel suure suuga, et T.-l on Tori kandis ühe naisega veel tütar. See on väljamõeldis ilmselt.

Mõni aasta tagasi võttis T. mind Levi küla metsavahel auto peale ning esimesena küsis minult kohe, et kas ma tean, kuidas U. pojal P.-l ka Tallinnas läheb ning T.-l oli selline nägu peas, nagu küsiks infot oma poja kohta. Kiitis veel, et P. on tore ja tubli poiss jne.

Tol päeval nägin Toris ka U.-d ja ütlesin tallegi, et T. sõidutas mind ja küsis P. kohta. U.-l oli kuuldu peale nii hea meel, nagu oleks minu öeldu talle miljon krooni sülle toonud. See pani mind mõtlema tükiks ajaks ning kui tutvusin A.ga oma ema juures ja kuulsin pealt, et milline naistemees see T. oli, siis plahvatas mulle kohe, et U. poeg võib olla T. tehtud.

T. suri mullu mais ning mõned aastad tagasi ajas U. veelgi T.-d taga ning U. tegi vea, et näitas T.-le ka Hiljat ning kohe hakkas T. ka Hiljat taga ajama ning jättis U. kus see ja teine ning U. vihastas end siniseks. Hilja T.-d ei tahtnud ning T. leidis omale ennem surma veel ühe naise, kellel külas ka U. käis.

Kui selgeltnägijatelt vastused saadud ja need asjaosalistele (kannatajatele) teatavaks tehtud, hoiavad kõik U.-st eemale nagu kurjast haigusest või katkust.

Selgeltnägijatest ainsana mulle siiani vastanud pole Viktoria.

Selline on selle nõia U. lugu minu, asjaosaliste ja selgeltnägijate pilgu läbi.

Hillar Kohv Viinahaualt.

Uudiseks veel niipalju, et biovampiir on vahepeal kukkunud ja saanud päris hea hoobi, sest nägu on nii sinine ja paistes, et vaevalt tunneb ta ära.

Veeliks Jalakas ilmselt aitas ta biovälja blokeerida ning nüüd on tal nõrkushoog ja peapööritused.

Mida öelda? Eks seda, et peanõid nõiutas Tori biovampiiri ära ning nüüd tuleb talle endale kõik see paha tagasi, mida ta teistele on soovinud.

Hillar Kohv Viinahaualt alustas seega nõia vastu võitlust teise peanõia abiga, niiöelda.