Variety kirjutab, et kaasprodutsendid on Mirza Davitaia ja Dyndy Kuipers. Veidi guugeldades võib leida, et hr. Davitaia (sünd. 1975) on Gruusia parlamendisaadik, kes on osalenud mitme filmi tegemisel. Gruusia Presidendi kodulehekülje andmeil sai ta kultuuriministri asetäitjana Mihhail Saakašvililt Vakhtang Gorgasali autasu kolmanda järgu - patriootliku teo, muusikavideo „Tere Abhaasia" tegemise eest.

Seega paistavad Hollywoodi Vene-Gruusia sõjafilmi tagant kahe patriootliku grusiini kõrvad! Palju õnne Gruusiale eduka käigu eest PR-sõjas!

Renny Harlin, kelle sünnijärgne nimi on Renny Lauri Mauritz Harjola, on Soome kõigi aegade kõige edukam filmirežissöör. Ta on olnud abielus Hollywoodi staarnäitleja Geena Davisega. Tema filmide nimekirja kuuluvad Cliffhanger, Deep Blue Sea, Exorcist: The Beginning, Mindhunters, The Long Kiss Goodnight, Die Hard 2, A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master jpt.

Ta on ka edutult üritanud teha filmi Talvesõja kangelasest, kindral Mannerheimist. Nüüd on ta leidnud oma võimaluse teha kassamärulite sekka ka midagi tõsist - asi, millest ta on enda sõnul alati unistanud. "See on täpselt see, mida vaja!" hüüatas ta, kui luges paar nädalat tagasi filmi stsenaariumi.

Filmi sisust on teada nii palju, et seal kujutatakse USA ajakirjanikku, kes jääb koos kaameramehega sõjakoldesse. Nad peavad üritama "leida tasakaalu sõltumatu ajakirjanduse ja kaastunde vahel kohalike vastu". Võtted algavad septembris koha lähedal, kus (pea) täpselt aasta aega tagasi, 2008. aasta 8. augustil algas Venemaa-Gruusia 5-päevane sõjaline konflikt.