(Küllap kuulatakse Ameerikas ja Euroopas vene muusikat teistel põhjustel miks Eestis. Eestis, kus on palju venelasi, ja kus on ka palju eestlasi, kes naudivad vene muusikat põhjustel a.) see on kämp, b.) sest seda teha on nii irooniline, c.) sest seda teha on vapustavalt originaalne, d.) see on intellektuaali vastuhakk  MTV-kultuurile ja e.) hea-küll, mõnele kindlasti tõesti meeldib.)

Ei tahaks alahinnata laulu pop-potensiaali ega legendaarse produtsent Trevor Horni, kes duot lääne jaoks produtseeris, oskusi keerata vene saundid südamelähedaseks Euro-Atlandi-rahvastele, kuid mitte mingil juhul ei maksa alahinnata T.A.T.U. tagust nutikat imidžisti.

Pakendisse T.A.T.U. on mähitud kaks seksileeke süütavat sädet. Alustuseks kooliplika-imidž. Januse pilguga koolitüdruk paneb nipsust kulme kergitama mingisuguse osa meessoost, siis gayd, kes jumaldavad tiiraseid rollimänge (ja on üheks aktiivsemaks tiin-popi ostjaskonnaks) ja koolirahva enese. Samasuguse showga – ruudulises traks-seelikus ja pulgakommiga – mürtsatas areenile Britney Spears.

Veelgi tõhusamalt külvab üldist himu T.A.T.U.-duo väidetav lesbilisus. Mis sellest, et neissamus artiklites, mille pealkiri hüüab “Russian Teenage Lesbians!”, kirjutab ajakirjanik, et Julia ja Lena lesbi-akt on fabritseeritud, on läbi bändi fotode ja videote, ja siiski ka rasvate pealkirjade tõttu, publiku kõvaketale salvestatud, et nad on lesbid. 

Erinevalt meeshomopaarist (old ja liiga tavaline news!), erutab checkitava välimusega naishomopaar masside meeli. Ning ega T.A.T.U-tiim ei ole asjaloo esimene avastaja. Vanameister Madonna peatas umbes kümne aasta eest tähe-langemise, kui paljastas bi-seksuaalsuse ja tiris välja lesbilised sõbrannad. Lesbietendus pani kärssama fenomeni Seksi-Kristi. Kaks neiut, kes langesid liiga vara välja ühest briti reality-TV-mängust, haarasid rannas päevitades ja paparatside objektiiviulatuses teineteise rindadest ning juba liginesid neile meelelahutusagendid. Samasuguse lesbi-triki tähelepanu saamiseks sooritas Eesti tabloidides Robinsonides osalenud Helena-Reet. Ka kodumaa ööklubis näete, et üks võrgutusrituaale meestejahis on teineteist hõõruvad ja suudlevad naised.

Lesbid müüvad praegu eriti hästi.