McClure käib teksades ja T-särgis ning kinnitab, et ettevõtlus pole neile, kes rikkaks saada tahavad, vaid “hulludele, kes ei taha teiste heaks töötada, vaid tegeleda sellega, mis on nende kirg”.

USA ettevõtjate maailmaturnee “Geeks on a plane” (nohikud lennukis) raames Eestit külastanud ja siin meie idufirmade autahvli avanud McClure imestab, et Eestist tuleb palju lennukaid IT-firmasid. Ta kõrvutab meid Iisraeli, Singapuri, Tšiili ja Hollandiga, mis ettevõtlikkuses maailmakaardil silma paistavad. Samas leiab ta, et idufirmade konkurentsi on siginenud palju õnneotsijaid, kel puudub fantaasia – nii sünnib hunnikute viisi “äppe” ja teenuseid, mida keegi ei vaja – järjekordseid “facebooke”, “farmville” või päevapakkumiste keskkondi. Samal ajal kui nutitelefonide ja tahvelarvutite kasutamine jõudsalt kasvab, toodavad noored hunnikute viisi kasutuid “muffini-äppe”, kuid on McClure hinnangul täiesti tähelepanuta jätnud, et “äppe” vajaksid ka näiteks lapsevanemad.

McClure leiab, et kui Eesti-sugune väikeriik tahab rahvusvahelises internetiäris konkurentsi pakkuda, peaksime uksed (piirid) avama ettevõtjatele ja inseneridele igast maailma nurgast. See tähendab rohelist tuld võõrtööjõule. “Kuigi ka USA-l on võrdlemisi totrad sisserännureeglid, oleme siiski suutnud palju võõrtööjõudu kaasata, USA ülikoolid ei tooda kaugeltki nii palju insenere, nagu oleks tarvis. Samas kohtun peaaegu iga nädal inimestega, kes ei pääse Ameerikasse äri tegema või oma ettevõtte juurde, sest viisat ei anta või ei pikendata. See on räige lollus! Ma vahel lausa imestan, kui lollid ameeriklased on.”