Väidetavalt on nii Sahara Groupi esimees Subrata Roy kui ka Ambanile kuuluv Reliance Industries teinud Hicksile ja Gillett Jr-le sarnase pakkumise - kustutame võla vastutasuks 51-protsendilise osaluse eest klubis.

Royal Bank of Scotland nõuab omanikelt 100 miljoni naela tasumist ja kümnete miljonit naelte suurust lisainvesteeringut klubisse, kuid The Timesi allikate väitel proovib pank nende nõudmistega vaid Hicksile ja Gillettile survet avaldada, et viimased oma hinnasoove kahandaksid. Nimelt ei ole neile vastuvõetav võimalus, et keegi teine saaks enda kätte enamusosaluse klubis.

Ligikaudu 19 miljonit naela väärt Mukesh Ambani lähenes oma pakkumisega Liverpoolile eile. Ta on Reliance Industries'i, India suurima erasektori ettevõtt juhatuse eesistuja, tegevdirektor ja suurim aktsionär.

Kui kõik tema plaani järgi läheks, saaks Ambanist neljas Aasiast pärit kõrgliiga vutiklubi omanik Inglismaal. Birmingham City kuulub juba Hong Kongi ärimehele Carson Yeungile, Portsmouth Nepaali juurtega ettevõtjale Balram Chanraile ning Manchester City Araabia Ühendemiraatidest pärit miljardärile Sulaiman Al-Fahimile.