Juulis 2008 olin sõprade Konstantin Hrobõstovi ja Pavel Bontševiga Kohtla-Järvel Endla tänava garaažide juures. Poisid tegid ettepaneku võtta garaažidest auto, et ringi sõita.
Lõhkusime jalgadega garaažide katuseid, et autot leida. Ühes garaažis nägime autot. Kätega lammutasime osa katusest ja ronisime garaaži. Seal seisis bordoovärvi Mercedes-Benz. Süütelukk oli katki ja auto käivitus iga võtmega.
Sõitsime mööda linna ja siis Amula külla, kus Pavel lendas teelt välja [kivi peale]. Püüdsime autot kätte saada, kuid meil ei õnnestunudsee. Pärast seda pani Pavel gaasipedaalile kivi, et ratas käiks kogu aeg ringi.Vastu kivi käies läks see kuumaks ja auto süttis põlema. Läksime koos jalgsi koju.

Maks tegi ettepanekuSamodin läbi peksta
Ostsin umbes 16aastaselt tundmatult poisilt jalgratta. 1.aprillil 2008 tuli minu juurde Maksim Samodin ja ütles, et see on tema jalgratas. Algul ma ei andnud talle jalgratast. Pärast tuli Samodin onuga. Nad võtsid minult jalgratta ära.
Hakkasin Samodinilt raha küsima. Ta ei olnud nõus.
7. aprillil kell 16.45 paiku seisin bussipeatuses. MaksimAlfjorov ja Kostja Hrobõstov nägid Samodini ja läksid tema juurde. Ma eipalunud neilt midagi. Maks ja Kostja viisid Samodini kuhugi maja taha.
Umbes 20 minuti pärast läksime Paša Bontševi ja ­ŽenjaAlfjoroviga neile järgi. Maks tegi mulle ettepaneku Samodin läbi peksta.Keeldusin.
Kuidas poisid Samodinit peksid, ma ei näinud, sest sõitsinJõhvi. Nuga mul ei olnud, sest mul ei ole kommet nuga kanda.

Kannatanu jutt
Bande tahtis mind läbi peksta. Paninjooksu, kuid mind saadi kätte. Nad hakkasin mind käte ja jalgadega peksma.Kukkusin maha. Jevgenil ja Maksimil olid käes puust kepid, millega nad löökeandsid. Tõusin püsti, kohe tuli mu juurde Vladislav Raud, hüüdnimega Krabi. Tatõmbas taskust välja lahtikäiva väikese taskunoa ja hakkas mind ähvardama.Ütles, et anna raha ja mobiiltelefon. Raud lõikas mu püksid katki. Rabelesinlahti, panin jooksu. Keegi möödujatest kutsus politsei, mind toimetati traumapunkti.

Teised Krabi episoodid, mis on kirjeldatud tasulises versioonis (viib lisaks pea- ja kõigi kõrvallugude juurde):

Leppisime juba päeval kokku, et lähme õhtul vargile
Varastasin šokolaadi ja sinki, et need maha müüa
Röövisin eakalt naiselt koti ja mobiili
Rollerit nähes tekkis mõte see varastada ja lammutada
Autot nähes tekkis mõte see põlema panna
Jäin põllu peal ärandatud autos politseile vahele
Aimasin kohe, et auto on ärandatud
Telefoni röövimine lõppes vastu majaseina põrutamisega