Aiatraktor. Iseehitatud raamil istub mootor Zit 4,5, selliselt vanalt transpordikärult, mida kangidega püsti või istudes juhiti ja millega näiteks omal ajal Balti jaamas Tallinn-Moskva rongile puhast voodipesu veeti. Nööriga käimatõmbamissüsteem on kaasajastatud Zaporožetsi starteriga, käigukast ja sidur on Moskvitš 407-lt. Tagasild samuti Mosse oma, kitsamaks tehtud 70 sentimeetri peale.

Kardaan on kokku keevitatud Zili roolikardaanist, esisild on omatehtud, esimesed rattad samuti Moskvitšilt. Tagumised rummud on kokku keevitatud Moskvitši ja ühe veoauto velgedest, millele omakorda peale pandud Belarus T-52 esimesed kummid. Iste pärineb aga vanalt hobuheinaniidumasinalt. Traktoril on peal ka hüdrosüsteem ja ette käib talveks lumesahk. Kütust võtab isetehtud traktor maksimaalselt 2,2 liitrit tunnis.

Puulõhkumismasin. Esirattad laudakärult, tagasild Moskvitši oma. Raam omatehtud, kirves on kokku keevitatud vanadest adrateradest, hüdrosilinder ühelt vanalt tõstukilt. Hüdromootorit käitab 5 Kw elektrimootor.

Pilte näeb veel siit:
http://picasaweb.google.com/blakuaadu/KarliJaTemaMasinad