Maga

singirullidega! See on paratamatu osa retrolikust ülimehe-buumist.

Silu

oma kana varbaid! Kanal tuleb suurem muna, kui varbad on silutud.

Hoia

saba rõngas. Kui saba sügisvihmas märjaks saab, aseta saba radiaatori peale kuivama.

Kuigi

suvi on läbi, ei tohiks lasta oma säärtel ikkagi karva kasvada. Tupsuta end šokolaadiga, meelita karamelliga ja silu crème brulet’ga! Karvad kukuvad niimoodi hästi välja.

Sulejope

tagasitulekut ei suuda takistada pudipõlle meenutav kaelaehe, heegeldatud ja eest lahtikäiv õlakeep-pontšo ega isegi mitte Geisha šokolaadinööbid.

Kui

õhtul uni ei tule, pigistage silmad kinni ja hakake kaloreid lugema.

Riietu

nagu jumalanna, kes sa tegelikult ju ei ole. Rulli lahti maagiline armastusevaip ja vii see keemilisse puhastusse (40 kr/kg, tasumine sularahas).

Õhukestel

ja pehmetel juustel on nüüd lõpp, kuna on leiutatud vaht, mis tõesti toimib. Hind 1058.-

Suudluskindlad

huuled saad suurepärase kauapüsiva huulepulgaga, mmis määrib ja jätab jälgi. Määri oma huuled sellega kokku ja mitte keegi ei soovi sind enam mitte kunagi suudelda. Hind 135.-

Melonilõhnaline

tekstuuripasta Hard To Get on nii raske, et sa ei jõua tõsta. Ja hind (340.-) on siuke, et sa ei jaksa osta.

Nüüd

on aeg asendada nabapluus tuulepluusiga. Vastasel korral pead hakkama mõtlema naba asendamisele. Milaano moenädal näiteks muutus öökülmade saabumisel tõeliseks koshmaariks – John Galliano lõdisevad mehepojad jooksid näppe trussikuvärvli vahel hoides mööda linnatänavaid ja nende sõnum oli selgemast selgem: külm, külm ja veelkord külm.

“Kas te kohvi

joote?” küsitakse esmalt Tallinna kaubamaja moeboksis. See on viga! Niimoodi peletatakse eemale suur hulk potentsiaalseid moehuvilisi, kes heameelega jooksid õlut.

Viinakuu

esimesel poolel oled vaheldumisi Marsi ja Uraani meelevalles, viinakuu teisel poolel valitsevad su üle Pluuto, Saturn, Jupiter ning Veenus. Teatavat mõju avaldavad ka ümber Maa tiirleva kosmosejaama Sojuz–Apollo rusud. Siiski täna õnne, et vähemalt Merkuur ja Neptuun su mõneks ajaks rahule jätavad!

Ja lõpetuseks

üks moeteemaline anekdoot! Istub vanamemm Saaremaa praami peal ja karjub: “Vuittoni kott jäi Virtsu! Vuittoni kott jäi Virtsu!”

Taas vahtrad õitsevad, taas langetavad lehti...

Ballide ja pidude, presentatsioonide ja esitluste hooaeg on alanud, aga Wanarüütlit seal näha ei saa. Kus Wanarüütel on, küsivad kõik, miks Wanarüütlit ei ole, millal Wanarüütel tuleb? Aga ei tule teie vana hea Wanarüütel veel niipea. Olen nimelt haige, viibin kodusel ravil. Sain telemaja puhvetist gripperi. Mul on palavik, köha ja nohu, õue minna ei saa. Ainult aknast välja vaadates pean ühendust maailmaga. Kummalisi asju seletab mu silm. Näiteks, kas te teadsite, et meie hoovis tegutseb pervert, riputaja? Mina ei teadnud... See on üks noor naine, ta passib peale ja niikui mind aknal istumas näeb, tuleb ja riputab. Mida ta riputab, küsite te nüüd? Oh ei tea, kas mina, vana kooli gentleman (tõlkes “õrn mees”) seda hooligaanlust (tõlkes “huligaansus”) üldse rääkida söandan. Olen ikka elanud, pöörates selja tegelikkuse varjupoolele ja vaadates näkku, mis on hea... Aga olgu pealegi, kui see teid niiväga interestib. Ta riputab pesu kuivama. Voodilinu, padjapüüre, taskurätikuid. Minul, elupõlisel poissmehel, on väga valus seda kõike vaadata. Aga samas, ma tean, et tegelikult on see riputaja ju haige inimene, hoopis haigem kui mina. Gripper saab välja ravitud, ma saan terveks ja pöördun tagasi normaalsesse tele-ellu, aga tema, see õnnetu riputaja, on igavesti oma kire vang.

Ja aknal tüdruk vaatab, juustes valge lehvik.

Peaks Ilmarile helistama ja küsima, kuidas Aunaste esimene saade läks, missugune oli reiting, missugused on vastukajad, kas saade ikka jätkub. Üldse tundub põnev hooaeg tulevat. Teletaibu start oli igatahes ülivõimas. Ega maksa unustada sedagi, et esimest korda rahvustelevisiooni ajaloos on tehtud programm spetsiaalselt depressioonis teletöötajate lohutuseks. Tunned näiteks, et sinu saade kukkus kehv välja – siis vaatad “Varivalitsust”, saad aru, et asjad võiksid olla veel palju halvemad ja tuju on jälle hea. Või noh, kas just hea, aga natuke parem ikka. Hääde kolleegide grupiviisiline läbikukkumine tõstab toonust igal juhul!

Ja isa üle hoovi prügiämbrit viib.