Mis meil üle jääb! Juba ammu on naised targemad, ilusamad, usinamad ja tõhusamad kui mehed.


Samuti on neil kaasasündinud hea süda. Kui Venemaa president oleks naine, oleks ­Gori linn Gruusias endiselt tuntud vaid Stalini sünnikohana.


Kas saatel on ka mingisuguseid eeskujusid (teles, raadios, ilukirjanduses)?


Eeskujusid meil ei ole. “Ainult naistele” on läbi aegade esimene naistele mõeldud raadioajakiri, mida juhivad kaks heteromeest.


Kas orienteerute juba vabalt cosmotüdruku seksinippide, hooaja kingatrendide, Diori parfüümi lõpunootide rägastikus?


Absoluutselt ei orienteeru. See maailm on täielikult hoomamatu, arusaamatu ja isegi hirmutav.


Kavatseme kõigis nimetatud eluvaldkondades võtta sadu järeleaitamistunde, ka otse-eetris.


Näeme end kui katsepolügoone, mille peal testida, kas meestel on võimalik omandada naiste vaatenurka, ilma sealjuures naiseks muutumata.


Kas kanal 11, kus saated sellest, kuidas alasti hea välja näha, kuidas olla hea pereema, tekitavad teis teatavaid küsimusi? Mõtlen, et kas naiste ja meeste suhete konfliktsus (teineteisemõistmise võimatus) ei ole juba sügavale tarbimiskultuuri sisse programmeeritud? – kui ei mõista, võta uus naine?


Meil kui rahvusringhäälingu töötajatel ei ole väärikas kritiseerida meediakanaleid, mille olemasolust me saame teadlikuks alles ajakirjaniku küsimust kuuldes.


Konkreetsemalt, kas annate nõu argielus ette tulevate olukordade lahendamiseks naistele meelepärasel viisil? Kas helistate ekspertidele?


Peab tunnistama, et hetkel ei ole meil mingit nõu veel anda, ehkki väga tahaks. Järgneb kogu hooaeg usinat õppimist, et olla valmis nõu andma hooaja viimases saates.


Miks peaksid saadet kuulama need väljasuremisele määratud “tõelised mehed”, kelle arust jalgpall on parem kui seks?


Igatahes tasub nendelgi kahe trenni vahel meie saade ära kuulata, et õppida tundma ja mõistma niivõrd kompleksset nähtust nagu tänapäeva naine. Kodusest vastastikusest mõistmisest tulvav lisaenergia aitab kindlasti teravdada ka triblinguid ja tsenderdusi.