Neljandal korral jäi Oskar vahele kerges narkojoobes - kuna autos oli ka kumminui, sai ta kokku trahvi 225 eurot. Load jäeti siiski alles.

Mullu novembris kimas aga roheline juht jälle uhkelt ning politsei võttis ta rajalt maha. Enam politsei ei halastanud. Oskar jäi juhilubadest ilma. Oli näha, et riigile trahvidena kokku 900 eurot maksnud noormehe liiklusraev vajab ravi.

„Nagu needus oleks peal olnud, ühe aastaga viis rikkumist!“ kirub Oskar Ekspressile.

Kisma keset südalinna

Oskar on just see tüüp, kelle käitumist liikluses on Tartu Ülikooli psühhooloogid ja käitumisteadlased eesotsas professor Jaanus Harroga juba kümme aastat uurinud. Eesmärk on leida viis, kuidas vähendada noorte juhtide kiiruseületamist. 

Järgmisel nädalal annab Harro teadlasterühm oma uuringule täiesti ainulaadse sisu, mille vastu on juba huvi tundnud Mercedes Benz Driving autokoolide kett Ameerikas ja Kanadas. Valitud autokoolides lastakse 1500 tulevasel autojuhtidel topsi sülitada, et sülje kaudu uurida algajate juhtide serotoniini taset ajus. Serotoniinitasemest aga tuleb otsida inimeste agressiivsuse ja impulsiivsuse põhjuseid.