“Noh Fagira, nüüd teeme parlamendisaalis meie luuleõhtu!”

29. märtsil 2011 Facebookis

“Muuhulgas köhisin välja lubaduse, et parlamenti sattudes moodustan viivitamatult esimese parlamendivälise nõukogu ajaloos, “kultuurikeskus”, mille eesmärk on suurt poliitikat kultuura plaanis survestada.”

29. märtsil 2011 Facebookis

“Minu otsus valimistel kandideerida tulenes paljuski sellest, et kartsin Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatide koalitsiooni sündi.”

1. veebruaril 2011 IRLi pressiteates

“Tavaline parteipoliitik, vastik küll, aga eriti noorpoliitik on sihuke eimidagimunev mollusk, kellele pole tema kodupesast eraldi üleüldse mingit mõtet tähelepanu pöörata.”

“Täna on paraku lood sellised, et parteide näod – nagu algul viidatud – kipuvad grupifotol järjekindlalt aina sarnasemaks muutuma. Veidi aja pärast ei pruugi üldse enam aru saada, kes või mis kurat sulle pildilt vastu vahib.”

“Parteipoliitika ajab oksele. Võrreldes 90ndate alguse, keskpaiga ja isegi lõpuaegadega, on hunnik mõtlemisvõimelisi kodanikke ennast poliitikast resoluutselt eemaldanud. Ja mis siin imestada, pagan, see on isegi täitsa arusaadav, kui mõni parteistuv ja vaimselt surnud kultuuritegelane välja arvata.”
23. novembril 2010 roheliste häälekandjas Grüüne


“Viimase kümne aastaga on poliitikas toimunud mentaalne stagnatsioon. Mitte ses mõttes, et riigis ei võetaks vastu seadusi või et eluke oleks kuidagi hoopis laokile jäänud. Kõik toimub näotult ja sordiini all nagu rööbastatud vanal trammitrassil kulgemine reisisaatja mõttetul osavõtul.”

11. juunil 2010 Õpetajate Lehes seoses poliitilise olukorraga

“Nõustun täielikult Indrek Raudsega, kes ütles mõtlikult õlut rüübates, et kui pärast sellist majanduslangust ning üleüldist skepsist poliitika vastu uut parteid ei tule, läheb Eesti küll Guinnessi rekordite raamatusse.”

6. aprillil 2010 Delfis seoses “Ühtse Eesti suurkoguga”

“Uued ajuseened valitakse poplauljate ja rallisõitjate keskelt kindlasti, ent professionaaliks peab paraku kasvama ja õppima. Aastaid.”

20. jaanuaril 2010 Eesti Ekspressis

“Päris nõme on vaadata, kuidas üks kildkond, jalad maast lahti, ringi hõljub nagu kamp narkareid, saamata aru, et taoliste otsustega riivatakse suure osa rahva õiglustunnet.”

17. detsembril 2009 Päevalehes seoses Riigikogu liikmete palkadega

“Täiesti tavalise riigialamana kutsun üles ühiskonda: liigutage, et tekiks kodanikuühiskond, ärgem laskem endale näkku panna.”

Eesti Ekspressis 19. oktoobril 2009

“Seal oli kümme kärssa, kes tõestaksid, et mina vastu ei löönud.”

16. juunil 2009 ajakirjas Kroonika tülist keskerakondlase Kadri Simsoni abikaasaga

“Väga raske on haaval kinni kasvada, kui ukse taga on pidevalt abivalmis mees jämesoola ämbriga.”

15. mail 2009 Õhtulehes

“Palju baariomanikud sulle maksid, Värner?”

1. juunil 2007 Päevalehes seoses

Harju maavanema Värner Lootsmanni otsusega lõpetada poodides alkoholi müük õhtuti kell 20.00

“Hea kirjandus huvitab hoopis vähesemaid inimesi kui skandaalne T-särk.”
22. mail 2007 Sakalas seoses pronksiöö ja skandaalsete särkidega


“Rüütel on Rahvaliidule vajalik nukk – liigutab ise käsi ja jalgu, aga ainult siis, kui keegi nuppe näpib.”

13. juunil 2006 Päevalehes presidenti kritiseerimas

“Kommarid ahju!”

septembris 2005, kiri müüki paisatud T-särkidel

“Head poliitikud ja terve mõistuse rüütlid! Siduge see vanamees kinni, muidu sõidab tõesti ja loodab, lollike, oma halli noka vahel piirilepingut ära tuua.”

9. detsembril 2004 KesKuses seoses president Rüütli ideega sõita Moskvasse

“President võiks minna pigem p... kui Moskvasse.“

1. detsembril 2004. Kesknädal tsiteerib Raidi esinemist Kuku raadios

“Enamasti näeksin trükitud jama pigem puude kujul metsas kasvamas.”

27. mail 2004 Kroonikas

“Ma ei taha hea välja näha. Ma tahan välja näha piisavalt halb, et mind rahule jäetaks. Enamikul kordadel see õnnestub.”

“Parimad T-särgid on tehtud Tegelikkuse KesKuse ja Tele 2 koostööna ning sinna on trükitud üleskutsed tervele mõistusele. Nagu “Monopolidele rasvaimu!”, “Suur on paindumatu väike” jne. Asjad, mida ei tule ainult lugeda, vaid millest soovitan ka aru saada.”
4. mail 2004 Naistemaailmas