Juku-Kalle Raid: Ütlesin, et saada mulle endast ajamata habemega parmu pilt. Ta saatis kümme pilti, üks hullem kui teine. Valisin ühe, kirjutasin sloganiks: Eerik-Niiles Kross, täiesti normaalne inimene, ja see läkski reklaamiks. (2013. aasta valimistest.)

Juku-Kalle Raid: Ta teatas, et tahab kampaanias astuda üles punkbändi koosseisus, mille nad kooliajal 1982 asutasid, aga mis ei pidanud ühtegi proovi. Või siis laulda koos JMKEga “Elab veel Beria kui düsenteeria”. Küsisin Villu Tamme käest, kas ta lubab Eerikul seda laulda, Villu ütles, et vabalt.

Juku-Kalle Raid: Siis hakkas Eerik mulle peale käima, et otsiksin üles legendaarse rokkansambli DDT, mille liidrit Juri Sevtšukki ma hästi tean. DDT sõdib igasuguse putinlusega ja koosneb meie mõistes valgetest inimestest. Eerikul oli kindel veendumus, et DDT kontsert tuleb rakendada tema kampaaniasse ja et see tuleb teha Linnahallis. Küsisin, et kas ta ei karda, et seal kellelegi paneel pähe kukub. Ta ütles, et pole midagi, paneme toed alla.

Igor Mang: Käisin telestuudios ja nad istusid Ojulandiga seal ja ma küsisin, millal ta sündinud on. 8. september 1967. Teda mõjutavad kaks planeeti, Merkuur ja Marss. Merkuur tähendab tööd infoga. Ta on mõtleja, analüütik. Marss on sõjajumal. Ja mis kokku annab – krutski. Ta on riskivend.