Sellist tallinlase valet edastab Kremli sait slavia.ee. Eestis kasvanud mees, tuntud näitlejanna Maria Klenskaja vend, on aga kodumaad tõrvates täiesti pöördesse läinud. Justnagu vahutava suuga Vene telekanalite kommentaatorid.

Näiteks kirjutab Klenski "Eesti militarismist".
"Endine parlamendisaadik Silver Meikar kirjutab, et novembrikuus ukraina vabatahtlikega Donetski lennuväljal tulejoonel kaevikus istudes tahtis ta fotoaparaadi asemel võtta kätte midagi surmatoovamat. No mis sa ütled, neonats tunneb neonatsi juba kaugelt!" kirjutab Klenski.

2007. aastal "ameeriklaste poolt kohale toodud" Eesti president Toomas Hendrik Ilves on Klenski arust samuti militarist, sest nõuab teistelt NATO riikidelt kaitsekulutuste tõstmist 2% peale SKP-st.. Erilise militarismi avaldusena näitab eestimaalane Klenski Ilvese soovi, et ka Rootsi taas oma sõjaväe vormi ajaks. "Rootsit nähakse olulise lülina Baltikumi vastase rünnaku tõrjumisel, et teised NATO riigid abiga kohale jõuaksid," teab Klenski.

Eesti presidendi süüdistamisel jänkide mängukanniks olemisel kirjutab Dimitri Klenski otsest valet. Mitte ainult presidendivalimiste aasta suhtes - THI valiti aastal 2006.

VAATA LINKI: Ilves ei tahtnud Eestisse presidendiks, väikese võimu ja vaese palga tõttu (Argo Ideon, Postimees). Ta polnud ka USAmeelne.
Ent USA saatkonna diplomaatilistest protokollidest selgub, et USA suursaadik Eestis Aldona Wos ei näinud Ilveses 2006. aastal hoopiski agarat presidendikandidaati. Suursaadik raporteeris Washingtoni, et Toomas Hendrik Ilves ei ole vaimustatud Europarlamendist Eestisse näljapalga peale tulema. Arrogantset, jultunud ent intelligentset Ilvest ei pidanud tema kohta ettekandeid kirjutanud USA diplomaadid sugugi Ameerika-meelseks poliitikuks. Wikileaksi kaudu avalikustatud protokollides kaebavad USA Kentmanni tänava diplomaadid, et presidendikandidaat Ilves ei jaga näiteks USA vaateid Kyoto kliimaleppe ega Guantanamo vangide inimõiguste asjas.
Samuti on president Ilves, nagu ka Eesti Vabariigi valitsus, olnud selle vastu, et ameerika sõdureid vabastada vastutusest Rahvusvahelise Kriminaalkohtu ees, kui korda saadetakse sõjakuritegusid.