1. Harju maakohtu hoone Tallinnas Kentmanni tänaval. Kuulub Briti Neitsisaarte firmale, mida juhib Vadim Mamchur. Riigi Kinnisvara müüs kohtuhoone oksjonil maha 2,6 miljoni euro eest.

2. Lasteaiahoone Harku vallas Tiskre külas. Kuulub Maria Protasovale, Vadim Mamchurile ja viimasega seotud Briti Neitsisaarte firmale.

3. Kaks korterit “Reederi residentsis” Tallinnas Suur-Patarei tänaval. Korterid müüs tänavu märtsis riigikogu liikme Jevgeni Ossinovski vanemate firma. Uuteks omanikeks on venemaalased Eduard ja Inna Zubavichus ning Elena ja Vladimir Savchuk.

4. Kolm korterit Tallinna kesklinnas Vana-Lõuna tänaval Lutheri vanas vineerivabarikus. Omanikeks on nüüd Maxim, Anna ja Valentina Lalakina ning Liudmila Beshchekova.

5. Korter Tallinna kesklinnas Süda tänaval. Jõudis kohtutäituri ja Swedbanki kaudu Olga, Andrei ja Pavel Kokorevi omandisse.

6. Laohoone Harku vallas. Kuulub Venemaa elaniku Anna Baranova firmale. Müüjaks oli riigikogu liikme Siim Kabritsa osalusega firma.

7. 14 korterit Tallinnas Lasnamäel Punasel tänaval. Korterid kuuluvad firmale, mis kuulub omakorda Evgeny Dakhnole, Bogdan Budeevile ja Mikhail Puchkovile.

8. Kino Kosmos Tallinna kesklinnas. Omanikud Evgeny Mulyukov, Olga Revyakina, Maxim Makashin, Vitaly Yakovlev ja Tatiana Tolstaya (viimased kolm ei ole Stelmachi kunded). Legendaarse kino müüs maha Tallinna linn. Hind 160 000 eurot.

9. Mereäärsed maad Saaremaal Salme vallas Möldri külas. Omanikuks Yulia Artiakova ja Dmitry Artyakov.

10. Kalana sadam Hiiumaal Kõrgessaare vallas. Omanikud Natalia Kimura ja Dmitry Morozov. Eelnevalt kuulus sadam teiste hulgas Eesti rahvusballeti kunstilisele juhile Toomas Edurile ja tema baleriinist abikaasale Age Oksale.