Seejärel ilmus veebi teinegi lugu, kuid veidi erineva pealkirjaga: "Nõia-Ints tätoveerib Leiburi logo oma kehale". Seal sai sõna Leiburi turundusjuht Asso Lankots. "Ma ei oska hetkel öelda, kas meil on mingisuguseid juriidilisi võimalusi sekkuda, kui me ka tahaksime. Spontaanselt vastates on raske hinnata, kas see oleks meile positiivne või negatiivne," teatas ta. "Meie jaoks ei ole vahet, kas ta on Ints või keegi teine, kokkuvõttes on tähtis see, et kas meie korporatiivset sümboolikat juriidiliselt korrektselt kasutatakse."

Soliidsemad lugejad närvi ajanud persepilt ja lood polnud tegelikult Postimehe toodang ― nad ilmusid hoopis kollases sõsarväljaandes elu24.ee, mida veab Anu Saagim. Elu24.ee peateemad pannakse välja ka Postimehe veebiküljele ja tol hetkel oli kõige olulisem teema tulevane tätoveering Nõia Intsuna tagumikul.

Lugejate pahameel läks seekord nii suureks, et elu24.ee pidi lugu muutma. Muutiski, kuid kõmuväljaandele sobival viisil: palja pee asemele pandud uus foto kujutas osaliselt hägustatud taguotsa!

Kuid ka see pilt ei jäänud alles: praegu kättesaadavas arhiivivariandis on loo juures hoopis foto oma tüdruksõpra kallistavast Nõia-Intsust.

Segadus piltidega ei jäänud märkamata ka lugejatele. Üks kommentaator teatas "otsustage ära juba mis pildi panete", teine märkis "nii kahju, et ilus pepu pilt kadund ;( tisse on reas sada, aga vahel tahaks üht korralikku mehepeput ka imetleda :)" ja kolmas kahetses: "...OLEKS PIDAND ÄRA SEIVIMA, KRT.!!!!!!!".

Ilmselt reageeris mingil hetkel ka Leibur, sest pee-piltide lugu tipnes pärastlõunal ilmunud kolmanda uudisega "Leibur toob müügile innovatiivse pagaritoote Saib". Seda artiklit kaunistas foto pruunidest leivapätsidest.

Anu Saagimile tehti aga kollaste lugude riputamine Postimehe veebiküljele senisest raskemaks.