85 maaliga läbilõige on kollektsiooni esmakordne nii ulatuslik tutvustus. Esindatud kunstnikud on muu hulgas Johann Köler, Eduard von Gebhardt, Oskar Hoffmann, Amandus Adamson, Ants Laikmaa, ­Konrad Mägi (reprol “Veneetsia”, 1922–1923), Nikolai Triik, Johannes Greenberg, Paul Burman, Ado Vabbe, Aleksander Vardi, Adamson-Eric, Johannes Võerahansu, Richard ­Uutmaa, Eerik Haamer, Endel Kõks, Elmar Kits, Evald Okas, Henn Roode, Olev Subbi.

Näituse kuraator on Harry Liivrand ja kujundaja Olev Subbi. Väljapanekut täiendab Eero Epneri toimetatud ja Tiit Jürna kujundatud raamat Enn Kunila kunstikogust. 

Ärimehe ja kunstimetseeni Enn Kunila eesti maalikogu kuulub Eesti parimate hulka. Kunilat on kogujana huvitanud ühe lineaarse arengutee teadvustamine ja fikseerimine eesti maali ajaloos, mida võib teatud mõttes nimetada traditsiooni suuruseks või ülevuseks. Näitusel algab see Köleri haruldase “Itaalia maastikuga” (1859–1862) ning, elades järgnevate põlvkondade kunstnike töödes tänase päevani, lõpeb väljapanekus Subbi teoste läbilõikelise (1975–2007) ekspositsiooniga.

Näitus on publikule avatud alates 24. veebruarist kuni 1. aprillini.