Samasugune meelakkumise intervjuu ilmus ka Reformierakonna "omaniku" Rain Rosimannusega portaalis nihilist.fm. Nüüd kiidavad ropparid ja räpparid seal üksteise võidu Keskerakonda. Ratsionaalseid argumente ei ole, aga ikka kiidavad, Yana Toomi ja tervet keskerakonna punti, segase jutu sekka ka hulk vagiina "soovitusi".

Kus nüüd Eerik-Niilese "ülieetilise" sammu kiitus jäi, millega Kender Krossi üle valas?

Äripäev järeldab, et küllap sellised pöörded toimivad, kuna "Keskerakond tunneb tallalakkujate hingeelu pisut paremini, sest on sedasorti inimesi kasutanud ka varem" kui Reform. Leht meenutab ka Inno Tähismaad, kes kunagi päevapealt kukkus Savisaare taldu lakkuma ja kõiki Savisaare vaenlasi kritiseerima. Nagu Kender nüüd teeb Rain Rosimannusega.

Mulle meenus aga selline fakt, et Savisaar tõesti ju Inno Tähismaale Ansipi, Ilvese ja teiste sopaga ülekallamise eest maksis. Maksis Eesti kroonides, mille Inno on ka oma blogis kenasti kirja pannud. Aga ühel hetkel Savisaar pettis - ja tallalakkuja jäi lubatud summadest ilma. Sellest sündis veel eriti vinguv blogipostitus, lausa mitmeseerialine. Lugegu, kes viitsib.

Peelakkumine pole meelakkumine. Tuletan meelde, et Kaur Kender ja Eerik-Niiles Kross olid alles hiljuti osanikud Margus Linnamäe äriühingus Ecobay (endise nimega Paljastor Kinnisvara).
Kui Kender nüüd ülistab Keskerakonda, Eerik-Niiles kiidab Reformierakonda, siis nende partner Linnamäe on hoopis IRL-i liige.

Kogu spekter kaetud?