Eelmisel aastal kirjutas Äripäev, et Linklaters soovitas Levicom International Holdings BV-l müüa aktsiaselts Levicom Cellular ja osaühing Levicom Broadband firmale NetCom AB. Kui tuli välja, et NetCom AB rikub lepingut ja taheti kohtusse minna, teatas Linklaters Levicomile, et neil on vähemalt 70 protsendine tõenäosus vahekohtus võidu saavutamiseks.

Levicom kaebas Linklatersi kohtusse eelmise aasta suvel, nõudes neilt üle 50 miljonit eurot ehk ligi 780 miljonit krooni hooletu nõu andmise eest.  Levicom väitis kohtus, et advokaadibüroo antud nõu oli liiga optimistlik ja halvasti läbimõeldud.

Levicomi kohtus esindanud Justin Fenwick väitis, et lähtuvalt nõustaja soovitustest hoida vaidlusest "ranget joont" lükkas ettevõte tagasi kolm neile pakutud lahendust. Sellest tulenevalt kahanes aga võidu tõenäosus kohtus 50 protsendini. Lõpuks sai Levicom arbitraazhimenetluses Tele2 AB-lt ligi 16 miljonit naela vähem kui kohtuvälise lahenduse korral.

Eile langetas Londoni kõrgem kohus otsuse, et Londoni viie parima advokaadibüroo "maagilisse ringi" kuuluv Linklaters oli küll kliendile nõu andmisel hooletu, kuid piirdus väljaande Times sõnade järgi "laksuga näppude pihta" - see "laks" tähendab, et nõutud 50 miljoni naela asemel peab Linklaters hüvitama kahjud 5 (!!) naela ulatuses. 

Kohtunik Andrew Smith: "Ma järeldan, et Linklatersi antud nõu oli mõnes aspektis hooletu, kuid see ei tekitanud Levicomile mingit kahju. Linklaters seega küll rikkus lepingut, aga peavad maksma vaid sümboolse hüvitise suurusega 5 naela."