Kuid näiteks on nimekirjas täitsa olemas Jaapani pealinnas Tokios asuv parasiitide muuseum, kus on väljas 300 eksponaati, nende hulgas ka 90 meetrine paeluss. Naine, kellest, parasiit välja võeti, ei osanud oma seedeorganites säärase eluka olemasolu isegi mitte kahtlustada.

Nagu korralikule muuseumile kohane, võib ka Tokio muuseumist osta asjakohase T-särgi. Näiteks mõne staarparasiidi kujutisega või kehast, mida parasiidid on purenud.

Brittide nn jubemuuseumide nimekirjas on ka Barcelonas tegutsev kirstualuste ja laibaveoks kohaldatud sõidukite muuseum.

Inglismaal Leedsis on võimalik vaadelda koerte kaelarihmu läbi viie aastasaja – karmidest ogadega varustatud lõukoerte ohjeldajatest alates, briljantidega kaunistatud tänapäevaste rihmakestega lõpetades.



Ka Islandil asuv fallosele pühendatud muuseum on briti spetsialistide nimekirjas kenasti sees. Enam kui 100 eksponaadiga muuseumi poole pöördus hiljuti keegi 92. aastane vabatahtlik, kes pärandas oma peenise muuseumile. Seega on muuseum kollektsioon üsna varsti inimfallose võrra rikkam.

Pariisis on huvilistel võimalik laskuda maa-alla, et tutvuda kanalisatsioonitööliste muuseumis väljapanduga.

Bostonist on eriti halva kunsti muuseum ning Amsterdamis vahva piinamisele ja piinariistadele pühendatud muuseum.

Inglismaal soovitavad spetsialistid külastada ka värvikat ent sünget nõidumismuuseumi.

Ka Berliinis tegutsev vorstimuuseum on millegipärast õudu ja külmavärinaid tekitavate muuseumide nimekirjas