Samuti paelub Reinsalu Indias Mumbai lähedal Punes asuv Osho meditatsioonikuurort. Seal saavat nautida marmorist jalgradu, elegantseid musti maju, külluslikku rohelust, tohutut basseini jm. Aga mis kõige tähtsam - seal saab individuaalselt õppida ja praktiseerida Osho Aktiivset Meditatsiooni ehk tehnikat, kuidas vabastada pingest ülekoormatud aju ning stressis keha.

Kuurort on 1990. aastal surnud skandaalse India õpetlase Bhagwan Shree Rajneeshi aašram ehk erakla. Osho oli 20. sajandi üks mõjuvõimsaid õpetlasi ja müstikuid, kes kogus kuulsust, vastandudes sotsialismile, institutsionaalsele religioonile ja Mahatma Gandhile, ning külvas leebemat hoiakut seksuaalsusesse, pälvides seksiguru imago. Ta miksis üheks hedonistlikuks kompotiks kokku hinduismi, tantrismi, taoismi, kristluse, budismi ja muud religioonid ning õpetused. Sellega kogus ta endale hulganisti jüngreid, sealhulgas läänest.

1980ndatel siirdus Osho USAsse, lõi seal oma kogukonna ning paistis silma oma Rolls-Royce'i kollektsiooniga. Mees saadeti immigratsioonireeglite rikkumise pärast riigist välja ning järgnenud "maailmaturnee" käigus keeldus 21 riiki teda sisse laskmast.