Forbo on üks maailma juhtivamaid linoleumitootjaid, kellel on ette näidata rohkem kui saja-aastane naturaalse linoleumi valmistamise kogemus. Forbo naturaalse linoleumi kollektsioonid on koondatud Marmoleumi kaubamärgi alla. Sadu värvilahendusi ja mustrite kombinatsioone pakkuv materjal on saanud tuntuks nii arhitektide, disainerite kui ka tarbijate hulgas kogu maailmas. Seega Marmoleum on paljude identiteetidega põrandakattematerjal, mis sobitub keskkonnaga kus iganes – klassikalisest tänapäevaseni, avalikest ruumidest elutoani.


Riias esitleti uut Marmoleum Dutch Designi kollektsiooni, mis sündis Forbo ja kaheteistkümne Hollandi disaineri koostöös. Põrandakollektsioon on kavandatud justkui kalender, iga kuu kohta üks disain. Iga disainer põhjendas oma valikut erinevalt, näiteks legendaarne Li Edelkoort soovis, et septembrikuu disain meenutaks välimuselt inimese nahka. Jurgen Bey aga leidis, et põranda puhul on olulisim, et tolmurullid välja ei paistaks, ning tema võttis oma juulikuu disaini aluseks tolmuimeja tolmukoti sisu. Riias oli kohal ka üks autoritest, nn märtsimees, tippdisainer Edward van Vilet.


Marmoleum Dutch Design võitis möödunud aasta jaanuaris messil “Domotex” 2007 nn arhitektuuri ja põrandate innovatsiooni auhinna AIT (Innovation Award Architecture and Floorings). Žürii hindas positiivselt disaineritele jäetud loominguvabadust ja samas ideede sobivust linoleumi jaoks.


2 m laiune ja 2,5 mm paksune rullmaterjal Marmoleum Dutch Design on kaetud ainulaadse Topshield-kihiga, tänu millele säilitavad kõik värvid oma loomuliku ilu pikkadeks aastateks ja teevad materjali hooldamise imelihtsaks.