VOOM TV, mida Elion hakkab oma klientidele edastama, on meelelahutuskanal, mille eetris peamiselt loodus- ja reisisaated, ekstreemspordivõistluste ülekanded, moeetendused ning muusikavideod.

Hea pildiga nn HDTV-saadete vaatamiseks peab Elioni klient endale ostma 4990 krooni maksva lisaseadme.

Elion peab praegu läbirääkimisi, et näidata oma digiTV klientidele tulevikus Discovery, National Geographicu ja ka mõne spordikanali saateid.

Ots lisas, et sügissuvel saavad Elioni kodulahenduse digiTV kliendid hakata praeguse ühe teleri asemel telepilti vaatama kahest telerist, kuid sel juhul tuleb üks digiboks juurde osta ning maksta paari-kolmekümnekroonist lisatasu kuus. Vähemalt esialgu pole võimalik digiTV kaudu telepilti vaadata enamast kui kahest telerist, sest tõkestuseks saab ADSL-andmeside läbilaskevõime.

Elion loodab tänavu alustada ka kaugvideolaenutusteenuse pakkumisega. Hetkel on ettevõte selleks Otsa kinnitusel tehniliselt valmis, kuid peab endiselt läbirääkimisi Hollywoodi filmide laenutamiseks vajalike autoriõiguste teemal.

Aasta lõpus saavad Elioni digiTV vaatajad telepilti vaadata ka viivitusega, tehes vaatamises pausi ning hiljem pooleli jäänud kohalt saadet edasi vaadata, ütles Ots. „Sel juhul ei tohi küll vahepeal kanalit vahetada, sest ka kanalivahetus jõuab viivitusega telepilti," lisas ta.