Küsimus pole Reformierakonna esimehe ega peaministri kohas, vaid hambapastas. Kas minna Venemaale kodust kaasa võetud tuubiga või osta see Moskvast?

Seoses Sotši olümpiaga on Venemaa ajutiselt keelanud võtta lennukisse käsipagasis kaasa mistahes vedelikke. Eelmisel nädalal hoiatasid ameeriklased, et Venemaale suunduvatesse lennukitesse võidakse sokutada hambapastapomme.

17. veebruaril saab Paeda kolmas tütar Emilia kolmekuuseks. Samal päeval lendab välisminister Moskvasse, et anda oma senise karjääri tähtsaim allkiri.

Paet peab sõlmima Eesti ja Venemaa vahelised maismaa- ja merepiiri lepingud. Allkirjastamise kohaks on Tsaari-Venemaa kuulsa töösturi Savva Morozovi uusgooti stiilis villa.

Tänapäeval kasutab Vene välisministeerium Morozovi kunagist kodu oma esindushoonena. Vene kirjanduse sõbrad aga teavad seda maja Mihhail Bulgakovi romaani „Meister ja Margarita" võimaliku tegevuskohana.

Mullu suvel kirjutas Eesti Päevaleht, et piirileping allkirjastakse juulis 2013 Tallinnas. Nüüd lähete hoopis teie Moskvasse. Kuidas siis nii?