“Tunne on ülev,” ütles võitja. “Kuigi alguses tundus natuke kahtlane mustkunstiga võistelda, oli kokkuvõtes tegu väga positiivse ettevõtmisega. Võistlus pani mind rohkem harjutama ja uutes suundades mõtlema. Sellised üritused tõstavad oluliselt ka mustkunsti üldist taset.”

Kuus osalejat – Tom Pintson, Fred-Erik Johanson, Kevin-Chris Tõnissoo, Alex, Mikk Pärg ja Meelis Kubo – suutsid haneks tõmmata ka spetsiaalselt kokku kutsutud eriti teravapilgulise publiku. Sest mustkunstnikuga võrreldes on ka keskmisest kirkama silmavaatega inimese silmad ikkagi ebamugavalt paigutatud ega suuda haarata kõiki detaile.

Võistlejate eeskava pidi kestma kuni kümme minutit ja ainsaks tingimuseks oli sessiooni käigus midagi söödavat või joodavat välja võluda. Öelda võib vaid niipalju, et ilmus veine ja köögivilju, lendas kaardipakke ja õhupalle, sülitati tuld ja tõrva... Ehk teisisõnu: kuigi aeg on hetke sees, oli hetk ajast ees.

Võlumiseks läks lahti juba enne, kui võistlus pihta hakkas. Erich Udras (kes on ka Eesti Mustkunstnike Liidu esimees) tõmbas pahaaimamatu pealtvaataja kõhust välja palli ning kõrvast mündi. Mustkunsti klassikast, pikkade kõrvadega jänesest, rääkimata.