Sahinad

Eesti kaart kihab “Teeme ära” talgute toimumiskohtadest. Praktiliselt ainuke valge laik on Viimsi poolsaar. Viimsi vald on teatavasti Eesti rikkaim vald. Ja kui seal midagi vaja teha, siis küll jõukad mehed töö kinni maksavad!

Räägitakse, et TV3 on juba kolm nädalat järjest pannud “Top Geari” saates reklaami just selle koha peale, kui käib intervjuu kuulsa külalisega. Viimati oli ohvriks võidusõitja Damon Hill. Väidetakse, et niimoodi pole intervjuusid varem näidatud. Huvitav, mida ütleks selle peale Jeremy Clarkson?

Väidetavalt oli Eesti Kaitseliidu vormis mees Ikla piiripunkti läbivaid Scoutspataljoni Läti õppuselt naasvaid kaitseväe masinaid tervitanud nn rooma tervitusega kätt tõstes. Vuih!

Nädalapäevad tagasi avaldas Postimees Online uudise, mis teatas, et aprillikuu esimesel nädalal käis nende portaalides rohkem külastajaid kui Delfi Eesti portaalides. Nagu selgus, toetus saavutus Anu Saagimi piimastele *********, kuna kolm Soome väljaannet meelitasid linkide kaudu kaasmaalased *****pilte vaatama. Sama kiirelt kui šampanjauim kadus ka veebi-Postimees edetabeli tipust.


Ekspress esitleb
Venelanna tõmbab ligi raha, edu ja õnne Olümpia hotellis korraldas kahepäevase koolituse vene naismiljonär ­Natalia Pravdina (pildil), kelle loengud kandsid nimetust “Edukuse õppetunnid”. Sadakond vene keelt kõnelevat kuulajat harisid ennast “rikkuse psühholoogia“ alal.

Natalja õpetas noviitse, et suhtumine rahasse väljendub detailides, näiteks kena ja uus rahakott näitab, et inimene austab ennast. Rahakott tulekski igal aastal uue vastu vahetada. Aasta otsa kasutatud arvuti aga tuleb kinkida mõnele tudengile. Raha ja kallid asjad peavad tooma naudingut, õpetas Natalja.

Tema raamatute pealkirjad on mantralikud: “Ma tõmban ligi raha”, “Ma tõmban ligi edu”, “Ma tõmban ligi armastust ja õnne” , “Edu ja rikkus on minu kätes”, “Mul veab alati”, “Minu laps on tulevane miljonär”, “Ma olen alati veetlev” jne. Edu adepte oli kohale tulnud nii Sankt-Peterburgist kui Soomest.