Krediidipank on praegu venelaste käes – tema suuromanikuks on Bank Moskvõ. Marfin aga kuulub samanimelisele Kreeka grupile.

Nädala õpetus
Ärge kulutage asjatult paremat pöialt!

Paljud inimesed kurnavad end välismaal SMSe saates asjatute numbrite muljumisega klaviatuuril, ent Ekspressi lugeja on nüüd privilegeeritud ja saab head nõu: seda pole vaja! Välismaalt Eestisse SMSi saates ei tule valida ette maakoodi +372, vaid neid saab saata koodita.

Seda põhjusel, et SMSid ei liigu otse, vaid sõnumikeskuse kaudu, kus n-ö pikk number on juba salvestatud telefonimälusse.

Kes kardab allakukkumist?
Postimees teatas esmaspäeval, et ohtlikkuse tõttu suletakse Valastu joa vaateplatvorm. Juures oli foto hoiatussiltidega: “Treppidele ja vaateplatvormile minek RANGELT KEELATUD!”

Ekspressi lugeja teatas aga, et tema eelmisel nädalal seal küll ühtegi hoiatust ei näinud, platvorm oli turiste täis ning joa juures käis hoogsalt jäätise, joogipoolise ja muu kraami müük.

Nädala kingitus
Edgar Savisaar raporteerib oma blogis, kuidas ta käis külas kunstnik Evald Okasel. “Lähen nüüd põnevusega koju Okase albumit lehitsema, et vaadata, kas mulle mõned aastad tagasi kingitud jaapani geiša pilt ka selles sees on. Subbi albumist leidsin ma mulle kingitud pildid küll üles! Muide, mulle kingituseks antud albumisse joonistas Evald Okas autogrammi kõrvale ka ühe täiesti uue ja omapärase akti.”