Kaur Kender
Batuudikeskuses õnnetult kukkunud Eero-Erkki Rebasel kulub taastusraviks tuhandeid eurosid. Miks ei kindlusta batuudikeskus külastajaid õnnetuse vastu?
Loe edasi...
Muidu enesekindlusest pakatav Kaur Kender murdus, kui algasid "lollid" küsimused tema sissetuleku ja mineviku kohta.
Loe edasi ...
„Teil on sportlase süda. Millise spordialaga tegelete?" küsis mu mehelt tervisekontrolli teinud arst. Jalutamisega," vastas mees stoilise rahu ja väikseimagi irooniata.
Loe edasi ...
TALLINNA LINNAVOLIKOGU
Kuidas GITISes koos Kaljo Kiisa, Arvo Kruusemendi ja Jaanus Orgulasega näitlejaks õppinud Ülo Voltri surnuks kuuluti ja aastaid hiljem jälle elavaks sai.
Loe edasi ...
ja
kirjutasid Vilja Savisaar–Toomastist avameelse elulooraamatu, mis pidi ilmuma aprilli esimesel poolel. Seoses
haigusega otsustasid autorid raamatu ilmumise edasi lükata.

Oreskini portvein
Venemaal Tjumeni linnas Suure Isamaasõja monumendi renoveerimisel väidetavalt tehtud pildid (
), kus monumendilt võetakse relakaga maha kangelaste nimesid, on internetis lastud liikvele pildiallkirjaga, justkui tegemist oleks Tallinnas toimuva katsega kustutada kõik märgid fashismivastasest võitlusest.

Viktoria häältelugemisel
Poevarguse tõttu ametist tagasi astunud kultuuriministeeriumi asekantsler Raul Oreškin varjus avalikkuse eest oma koduseinte vahele, kus peab sadadele sõpradele söögikohta. Menüüs supid, pidevalt täiustatava retseptiga šokolaadiküpsised, ei puudu ka näppamisskandaali keskmes olnud portvein.
Loe edasi ...
Rahajooga
kirjutab, mis juhtus temaga pärast riigikogust eksikombel ühe häälega väljajäämist: autoavariist, mitmetunnisest vestlusest
, vene kogukonna suhtumisest, võitlusest häälte korduva ülelugemise nimel ja pärast tõe selgumist valituks osutumisest.

RAHAJOOGA Panna publik end rahaga hõõruma?

Milles küsimus! Panna publik kaasa määgima?

Pole probleemi! Kõike ikka ühel eesmärgil – külluse saavutamiseks.


Iti, kaader filmist "Nukitsamees"
20aastat kestnud kodusõda.

Priit Hõbemägi
1980ndate lapstäht Anna-Liisa Kurve sattus endalegi ootamatult avalikkuse huviorbiiti seoses emakeelepäeva etteütlusega. Luksemburgis Euroopa õigustõlke keskuses töötav Kurve oli välismaal elavate eestlaste seas parim. Ta tegi ühe vea.

“Nukitsamehe” filmi Iti ja teleseriaalis “Kikerikii” kuke, õela roti ja vetevanaga maid jaganud tarmukas Anna-Liisa on täiskasvanupõlves püüdnud oma igati avalikkuse tähelepanu vältida.

Andrei Hvostov

Kas maailma suuruselt teise tuumaarsenali käsutaja kadumine oli mõeldud isikliku ego rahuldamiseks või Lääne heidutamiseks?

Või veel millekski muuks?

Eero-Erkki Rebane kõnnirobotil
Putini biograaf Boris Reitschuster seletab, kuidas
president tiksub.