KEHAHOIAK ÜTLEB KÕIK: käeraudadega miilitsa külge aheldatud Imre Arakas suvel 1979 ja tema poolt lasketiirust röövitud sportpüstolid. Fotod raamatust „Karuks istus vangitornis…“.

Eksklusiiv Imre Arakas käis uuesti läbi tee, kust kaudu ta 1979. aastal Toompeal kohtust põgenes. Intervjuus räägib ta oma elust, Mart Laarist, Kalev Kurest ja Assar Paulusest.
Loe edasi...

Viimsi ujula täisealistele mõeldud pidu erutab paljude kiibitsejate meeli. Ekspress käis vaatamas, mis värk on.

PERSONALIVANGERDUSTEST POSTIMEHES: „Margus käitus [Janeck] Uibo ja [Hardo] Pajulaga nagu jalgpallimeeskonna rikas omanik, kes ootamatult ja üle treeneri pea saadab väljakule kaks korvpallurit, seejuures head korvpallurit,“ pillub Kadastik teravmeelseid võrdlusi.
„Ma olen pidanud endale esitama küsimuse, kas ma kahetsen seda, et Linnamäe sai omanikuks,“ ütleb 32 aastat Postimeest juhtinud
.

Isiklik või ettevõtlusega seotud
Tuhanded eestlased töötavad isiklike osaühingute kaudu – osa optimeerib nutikalt makse, teised hiilivad sama nutikalt maksudest kõrvale. Kas see on suur tulevik või hoopis suur sigatsemine? Kuidas eraldada terad sõkaldest?

Imre Arakas käis uuesti läbi tee, kust kaudu ta 1979. aastal Toompeal kohtust põgenes.
Loe edasi ...

Nohurohust Sudafed ja kaaliumperman­ganaadist keedetud segu süstinud narkomaanidel tekkisid Parkinsoni tõve sümptomid. Enda peal tehtud inimkatse invaliidistas Eestis umbes sada inimest.
Loe edasi ...

KÄTTEÕPITUD NIPID: Ühed tõmbavad tähelepanu endale, teised panevad üle aia nagu oravad!
Seewaldist jooksus. Skisofreeniahaige noormehe vanemad on ära vaevatud, sest psühhiaatriakliinik nende poega kinni pidada ei suuda.

Kaks kohviuba: Valery ja Ryan on Tarvastu vahel omad poisid.
Tarvastu tüdruk Anu sai musta Kameruni mehe Valeryga priske poisslapse. Aga mustal mehel pole Mulgimaal tööd.

Mikk Salu
Olari Taal