* Korraga läheb kohtu alla 26 inimest ja 2 firmat.

* Neist 21 meest ja 1 naine on saanud kahtlustuse kuulumises kuritegelikku ühendusse.

*
kuulati salaja pealt juba kaheksa aastat tagasi.

* Osa Pauluse meestest usub, et neid lasi kinni võtta justiitsminister
isiklikult.

KANAL 2 UUE LAULUSAATE LAULA MINU LAULU SALVESTUS LAITSE GRANIITVILLAS
Voodihaige ärimehe esindajad nõuavad skulptor
357 000 eurot. Kohus ei arvestanud Kangro väidet, et ta tasus võla teostega.

Natalia Lokk
Mis elu elab naine, kellel on kolm last ning pime ja käteta mees?

Pehmode pealetungi vastu võitlemiseks on igal tõelisel mehel vaja meeles pidada mõningaid põhitõdesid sellest, milline on tõeline mees.

NÜÜD JA ENNE...: “Elu on lõppude lõpuks vaev, jah, rõõmugi on, kuid need päikeselaigud on ikka olulises vähemuses. Sellisest mõistmisest minu teeotsing alguse saigi. Mõtlesin, kas ma tahan tõesti nagu kõik omandada hariduse, töötada ja maksta pangalaenu ning siis surra, kui laen on makstud.”
Buda
Andrus Kahn (43) räägib, miks ta müüs maha oma Tallinna vanalinna korteri ja kogub nüüd varahommikuti
lähistel almuseid.

Politsei-ja piirivalveameti peadirektori kandidaat, justiitsministeeriumi asekantsler Priit Kama.
plats puhtaks! Justiitsministeeriumi kõrgele ametnikule vastumeelsed vanglatöötajad said karistada või lasti töölt lahti. Kohus käsib riigil neile hüvitist maksta.

Olga Sõtnik
astus oma sünnipäeval 2.detsembril keskerakonnast välja. Taasavaldame sel puhul Olga Sõtnikuga märtsis tehtud intervjuu.


Olga Sõtnik (33) oli aastaid pühendunud savisaarlane. Viimaste kuudega on naine tõusnud erakonna suurimaks kriitikuks. Ekspress üritas aru saada, mis juhtus.

Mercedes Benz V
Kuidas panna selline äärmuslik ja kirju seltskond kõrgelt hindama ühte ja sama autot? Selleks on kaks võimalust: esiteks mitte pakkuda neile muud alternatiivi ning teiseks anda võimalus sõidukit igaühe maitse ja vajaduste järgi kombineerida. Samamoodi olid Nõukogude Liidu ajal parema puudumise tõttu Mustamäe korteri üle õnnelikud nii paljulapseline pereema, hipi kui ka parteiboss.

Pereäri Estelon toodab maailma parimaid kõlareid Tallinnas eriti ekstravagantses asukohas Liiva kalmistu ja Männiku karjääri vahel.

Kaupo Karelson
Telesaate “Nägu kõlab tuttavalt” lõppkontsert sel pühapäeval on viimseni välja müüdud. Laiema publiku ees pole tuttav selle mehe nägu, kes viimase aja edukama teleprojekti taga seisab.

IRL-i pressikonverents
Juba läinud aasta alguses märkasid paljud IRLi tippliikmed, et kui
(tollal ­siseministri rollis) saatis erakonna juhtkonna siselisti kirju ning dokumente, jättis ta tihtipeale
adressaatide realt välja. Seda juhtus juba nii tihti, et mõned IRLikad hakkasid aasima: miks küll Vaher kogu aeg Krossi “unustab”. Nüüd on nad siis targemad.

Taavi Rõivas David Cameroniga
Kultuurikriitik
analüüsib meestesoki diskursust: porilombi-halli asendavad aluspükstega sobivas mustris jalakatted.

ALEKSEI JAHHIMOVITŠ
Ekspress avastas maikuus kohtutoimikuid uurides, et mitmed Eesti liigas jalgpalli taga ajavad tipptegijad on noortekoondises mängides tegelenud kihlveopettustega. Ekspressi loo järel sai ajutise mängukeelu
. Täna teatas jalgpalli liit, et mängukeelu teenisid ka teised loos mainitud mängumehed –
ja Eesti meistriks kroonitud Maksim Podholjuzhin.

Eesti meistriliiga üks paremaid kaitsjaid lubas 4000 euro eest mängu ära anda. Jalgpalliliit uurib veel kümnekonna tippjalgpalluri tegevust.
Loe edasi ...