Oodatud külaline.
soov sõita just nüüd Tallinna tabas Eesti poliitikuid täiesti ootamatult. President Ilvese kantselei pidi tema tõttu üürima isegi eralennuki.

Palavalt armastatud: Eike Kreek tõi oma poja Roberti ilmale 17aastasena ning pole seda iialgi kahetsenud.
Noorte emade lood. Teismelisena emaks saanud koolitüdrukute elu on raske, kuid mõnikord saavad nad uskumatult head abi. Pedagoog võttis ühe neiu ja tema beebi koguni enda koju elama.

Ljudmilla Petranovskaja
See on küsimus, mida on viimastel kuudel esitanud minu sõbrad ja tuttavad tuhandeid kordi. Sest ümberringi toimus midagi kummalist ja hirmutavat, umbes nagu kergem versioon Stephen Kingi „Moblast", kus üldiselt igati ontlikud inimesed pärast teatud mobiilisignaali muutusid äkki agressiivseteks kannibalideks ning hakkasid tegutsema ühtse psüühikaga kolooniana.
Loe edasi ...
Väikelaste vanemate hinnangul kirjutavad lastearstid beebidele ohtlikku rahustit sama kergekäeliselt nagu sinepiplaastrit.

Hei, rahvas! Barack Obama lehvitamas 2009. aastal Oslo Grand hotelli rõdult Nobeli preemia saamise puhul. Teda ja tema abikaasat Michelle’i kaitses selleks puhuks püstitatud kuulikindel klaastõke.
Kui Barack Obama märtsis Brüsselis käis, kurtis sealne linnapea, et linnakassale tähendas see 10 miljonit eurot lisakulu.
Loe edasi ...
juhtub
:)

Poolteist aastat tagasi külastas seda kanti suur meteoriit.

Tandem: 2007. aasta 21. jaanuar Sotšis. Angela Merkel kardab koeri. Kas võõrustaja teadis seda? Kui teadis, siis ütleb see pilt rohkem kui kümme tuhat sõna.
Mis on Venemaa valitseja tegutsemis­motiiv ja miks on Lääs sellest kõigest nii ehmunud?

Eston Kohver
Kõige salajasem Kotkaristi V. Presidendi otsus anda teenetemärk kaitsepolitseinik Eston Kohverile (39) tekitas ajakirjanikes küsimusi.
Loe edasi ...
Andreas Laane
vahetas esmaspäeval välja oma tippjuhi. Eesti haru juhib nüüd soomlane Petri Nikkilä. Senine juht Andreas Laane lahkus ametliku põhjenduse järgi "poolte kokkuleppel".

Jüri Raidla: “Tõelist ajalugu on ikka teinud riigi moderniseerijad. Vajadus reformi järele on ilmselge.”
Õigusdoktori ja endise justiitsministri
katsed riik ümberlõikamisele tarida on siiani poliitikute ühisrinde poolt summutatud.

Vahur Afanasjev
Juhtusin välismaa ajakirjale artikleid tõlkima.


Kaks pead on ikka kaks pead: Peatoimetaja Allar Tankler ja külalispeatoimetaja Olari Taal käesoleva lehe maketti joonistamas.
Platon markeeris juba iidsetel aegadel arusaama, et valitsejatel on kaks kohustust: esiteks hästi valitseda ja teiseks anda kodanikele juhiseid, õigeid signaale.

MÕRVAPAIK: Tapetud Eesti piirivalvurid ja küüdimees Peipsi järve jääl 9. veebruaril 1938.
Kolmekümnendatel aastatel oli
tuline rindejoon, kuigi kahe riigi vahel kehtis rahuleping.

Limo One Tallinnas: Visiidieelne proovisõit Toompeal läks edukalt.
presidendi ametiauto peaks välja kannatama isegi rünnaku tankitõrjeraketiga.

Pokkeriturniiril
Hulk põnevaid Ekspressi lugusid oli kuni viimase ajani vanas serveris peidus. Nüüd on neid võimalik jälle lugeda. Seekord pakume valiku kasiinolugusid, kus teistest tegelastest sagedamini figureerivad
ja
.

Alkoholi tarbimist lubavad märgid Tallinnas
Loe Eesti Ekspressi kokkuvõtet 7.septembri-14.septembri sise- ,välis- ja majandusuudistest.

RCAF CF-18 Hornet aircraft fly a mission over Joint Base Elmendorf-Richardson, Alaska
Kanada firma Sunwing lennuk pidi poolelt teelt Kuubale Torontosse tagasi pagema, kuna kaks purupurjus ja valjusti räuskavat naisturisti olid end koos lennujaamast kaasaostetud kangema kraamiga lennuki tualetti lukustanud. Pidu lennuki WCs sai aga otsa, kui prouad seal sigaretid ette panid ja lennuki suitsualarm huilgama hakkas. Kui pardapersonal nad tualetist viimaks välja sai, läksid naised lisaks ka omavahel riidu ning hakkasid personali ja kaasreisijaid ähvardama. Sunwing maandus Torontos saadetuna F-18 militaarlennukite eskordi poolt.

Juulis vajas hävitajate kaitset üks teine Torontosse naasev Sunwingi lennuk, mille pardal olid stjuardessid hakanud pelgama Kanada kõrgetest suitsuhindadest ärritunud noorukit, kes ütles sellise riigi olevat pommitamisväärilise.