Tallinna linn lõpetas pimedat abikaasat ööpäev läbi hooldavale naisele hooldaja toetuse maksmise, sest naine jäi lapsehoolduspuhkusele.

Ekspress avaldab esimest korda katkeid hädavaresest;palgamõrvari uskumatust ülestunnistusest politseile.

Põnev töö: Viire Sepp otsib ja uurib andekaid lapsi.
Lasteaias ja koolis ei tunne õpetajad andekaid lapsi sageli ära. Heal juhul suunavad nad sellise lapse psühholoogi juurde, nagu juhtus ühe Tartu poisiga.

Kristina Šmigun tutvustab raamatut
Olümpiavõitja
Kristina Šmigun-Vähi
on võõrandanud majaosa Tallinnas Haaberstis. Kinnistu oli osa varandusest, mis hiilis justkui ööpimeduses vargsi välja Šmiguni abikaasa
Kristjan-Thor Vähi
äpardunud kinnisvarafirmast, kui võlad sinna alles jäid. Elamine Roostiku tänaval, mis oli Šmigun-Vähi perekonna valduses lühikese aja jooksul mitu korda, kuulub alates aprillist autoklaasiärimeeste
Indrek Tiido
ja
 Jaanus Liivi
firmale. 

Eesti Ekspressi andmetel peab Eesti valitsus Ameerika Ühendriikidega salakõnelusi Guantanamo vangilaagrist ühe vangi vastuvõtmiseks.
Loe edasi ...
Keemiku töölaualt: Vedelik, mis tundub olevat lihtsalt vesi, on Allan Halliku jaoks unikaalne, täiuslik ja aukartust äratav elu baasosa. Pildil ei ole siiski vesi.
Usk Jumalasse ja kõrgel tasemel tegelemine reaal- või loodusteadustega teineteist ei välista. Need saavad inimese mõttemaailmas kena terviku moodustada, kinnitavad kolm Eesti täppisteadlast Tarmo Uustalu, Allan Hallik ja Kalle Kepler.

Mihhail Lotman
Ajalugu pakub nii palju näiteid hulludest valitsejatest, et paratamatult tekib küsimus: kas hulludel on mingi eelis võimule pääsemiseks või hoopis võim on see, mis ajab hulluks.
Loe edasi ...

Eston Kohver
Mis läks nihu? Kuraditosin küsimust ja vastust kaitsepolitseinik Eston Kohvrist, keda Vene vastuluure FSB hoiab Eesti spioonina kinni Moskvas Lefortovo vanglas.
Loe edasi ...
(erakogu)
Helesinises jopes valge nokatsiga mehe hääl venib kummaliselt, nagu parodeeriks ta kanepitarvitajat: “Me-e tulime-e Tam-m-salust. Neljake-esi.

Teeme vanglasaarest sanatooriumisaare! Baleaari saarestikku kuuluva 17 km2 suuruse Cabrera ostust räägiti 1930. aastate keskel, kui looduskaitsja Johannes Maide kutsus Eestit üles hankima kolooniaid. Tollal elas saarekesel 42 inimest, praegu on ta püsielaniketa (rahvuspark). Napoleoni sõdade ajal hoiti seal 9000 vangi.

• Mujale kolides saaksime lahti Vene ohust.
• Mugavuspagulastele meeldiks teistsugune kliima.
• Eelmise Wabariigi ajal arutati avalikult asumaade hankimist.

endine demineeria
Lugu ilmus esmakordselt 18.oktoobril 1996


Saladuslikel asjaoludel tapeti laupäeval Tallinnas ärimees Daniel Mäng. Just teda tõttas eelmisel aastal päästma demineerija
.

Andrus Ansip
Kui Andrus Ansipist peaks tõepoolest saama
asepresident - digitaalvaldkonna voliniku ja asepresidendi kohta on talle pakutud -, tähendaks see kopsakat töötasu tõusu võrreldes "lihtsa" eurovoliniku või europarlamendi saadiku kohaga, Eesti peaministri töötasust rääkimata.