Uus Nivea Q10 Plus Firming Body Lotion 250 ml (89.–) varustab nahka kahekordse koguse loodusliku koensüümiga Q10, mis aitab võidelda elastsusekaoga, täites naha energia­varud ning blokeerides tõhusalt vabade radikaalide 

kahjulikku toimet. Kehapiim taastab nahka seestpoolt, mille tulemusel on muutused 

väliselt märgatavad pärast kahenädalast 

kasutamist. Nahk näib pingul, tundub 

katsudes pehme ja elastne.

Kuiva nahaga naistele, kes eelistavad rikkaliku koostisega kreemjamat toodet, on Nivea välja töötanud uue intensiivselt niisutava kehapiima Q10 Plus Firming Body Milk 250 ml (89.–). Efektiivne Q10 moodustab ühes väärtusliku makadaamia­pähkliõliga pehme, kergesti ­imenduva kehapiima, mis niisutab kuiva nahka ning muudab selle mõnusalt siidjaks ja pinguldunuks. Pinguldav efekt saavutatakse tänu kahekordsele Q10 ­kogusele, mida esineb ka tootes Q10 Plus Firming Body Lotion, toimides naha jaoks otsekui energiajook. Tulemused on käega katsutavad, kõigest kahe nädalaga nähtavalt pinguldunum ja parema jumega keha.

Uuenenud koostisega Nivea Body Good-Bye Cellulite 200 ml (165.–) geelkreem vähendab silmanähtavalt tselluliiti tänu L-karnitiinile, mis osaleb rasva ainevahetuses ja soodustab ­rasvaosakeste muundumist energiaks. Lisaks sellele avaldab geel kreem jahutavat mõju ning ­parandab sellega vereringet. Kahe nädala pärast on nahk märgatavalt pringim ja siledam ning nelja nädala pärast on tselluliit silmanähtavalt vähenenud.