Ujumistrikoosse riietatud esimene nukk ei vaadanud sulle otsa, tema looritatud pilk oli suunatud veidi alla. Barbie-seeriasse ilmus eraldi blondiin ja brünett.

Erinevalt praegusest oli ta tugevalt meigitud – huuled erkpunased, silmi rõhutas sinine lauvärv. Kusjuures, kaunitari suu oli suletud, oma lumivalgeid hambaid hakkas ta näitama palju hiljem. Üldiselt kehastas toonane Barbie tootjafirma ettekujutust elegantsest daamist.

90. AASTAD: Rinnakas blondiin

Iga tüdruku unistus jõuab Eestisse: ta on standardselt ilus, tal on sisustatud maja, täielik garderoob ja ideaalne peigmees.

Kui võrrelda teda 175 cm pikkuse naisega, siis oleks tema rinnaümbermõõt 96, talje 45 ja puus 86 cm. Barbie jalad on kehast ligi kaks korda pikemad, superblondiini tohutu lakk näeb välja nagu uhke heinasaad.

Kui avada praegu ajakiri "Kroonika", on kohe selge, milliste nukkudega mängiti 90. aastatel. Needsamad tüdrukud, kes mängisid omal ajal Barbidega, püüavad end nüüd tuunida lapsepõlveunistuse sarnaseks, et saada ideaalne peigmees, sisustatud maja ja täielik garderoob.

2000. AASTAD: Teismeline modell…