Interneti tutvusest alguse saanud armastuslugu on hävitanud tema elu. Tööd on saanud nii politsei, lastekaitseametnikud kui kohus.

Diana (29) on sihvakas ja efektse välimusega ripsmetehnik. Tal on eelmisest kooselust, mis kestis kolm aastat, kuueaastane tütar.

Õige pea pärast lahkuminekut tutvuski ta interneti tutvumissaidil Arviga, kes tundus maailma parim. Milliseks kujunes Diana elu, saab lugeda naise enda jutu ja tema eksmehe saadetud sõnumite põhjal koostatud päevikust.

2011. jaanuar

Tutvusin internetis mehega, ta on minust üheksa aastat vanem. Malbe hoiak, nii meeldiv ja soe hääletoon, huumorimeel on enamvähem õige koha peal. Välimusega on nagu on, kuid see on osa temast ning kokku on kõik ülihea. Tema nimi on Arvi. 

Mai

Olen teist kuud lapseootel!! Nentisin seda Arvile, see ei meeldinud talle. Ta ei taha veel mingit pereelu, ta ei ole valmis. Ütleb, et ükski tema sõber pole veel isa, see ei sobi kokku tema eluga. Ütleb, et tal on häbi. Lisaks läheb ta eriliselt närvi minu tütre peale. Olen aru saanud, mu tütar ei meeldi talle absoluutselt.

(Paar päeva hiljem)

Selgus, et rasedus on nii kaugel, et katkestamine ei tule kõne allagi. Laps tuleb sünnitada!